„Drumul incepe cu prima litera scrisa pe formularul de aplicare. Pentru unii, se opreste undeva dupa cateva saptamani, cand macazul se schimba si trenul ii duce in alta parte, undeva mai potrivit pentru ei. Pentru altii, trenul, o data pornit, nu mai opreste, nu schimba macazul, nici macar nu deraiaza vreodata.

Merge drept inainte.

Te prinde intr-o valtoare a evenimentelor, a progresului personal, a relatiilor inter-umane, atat de rapida, incat cu usurinta ar depasi viteza TGV-urilor franceze. Daca ai vrea vreodata sa te dai jos, iti dai seama ca nu ai putea sa faci asta. In spatele tau, sunt o sumedenie de amintiri, dar si de prieteni ce te tin in continuare acolo. De ce? Pentru ca trenul asta are ceva magic. Ceva ce e pe atat de simplu, pe atat de greu de inteles. Ce? Ceea ce orice persoana isi doreste sa gaseasca: apartenenta la o comunitate, la un fond comun de experiente, la alti oameni, exact la fel ca tine, care spera la aceleasi lucruri cu care te identifici si tu.

Cu alte cuvinte, in acest an, ASER indeamna pe fiecare sa prinda trenul, sa fie alaturi de noi, sa porneasca in calatoria ce a inceput de fapt acum 11 ani si jumatate.” ( Andreea Burciu )

Si-uite asa, creativi cum sunt, ASER-istii au incropit aceasta minunata campanie de recrutare pentru toamna 2009

Afisul: reprezinta drumul in trenul Aser cu pornirea din Gara Aser si stopuri pe la alte gari precum Potential, Entuziasm, Dezvoltare, Initiativa.

afis_aser
Flyerul: arata ca un bilet de tren( culori, grafica), putin mai lung decat un bilet real.

flyer_fata

Sloganul: Prinde trenul pentru o studentie la superlativ!

( Alte 2 variante luate in calcul la sedinta de brainstorming au fost:  Pentru directia viitor, va imbarcati in trenul Aser /// Pleaca la drum cu trenul Aser. )

Stand-ul este decorat precum o gara si bineinteles ca nu lipseste nici trenuletul de acolo.

Asadar, daca esti student in ASE, alege trenul ASER-ist!

Daca ai rude/ prieteni/ amanti care sunt studenti in ASE, zi-le sa completeze formularul online si sa il trimita pana pe 16 octombrie la adresa  aser.recrutare@gmail.com, sau sa-l depuna in format fizic la standurile ASER ( Comert etaj 1 sau Moxa parter ) sau in cadrul targului de ONG-uri din facultatea de Cibernetica ( 13 – 15 octombrie )  🙂