Ciripim? Aaa…twitterim!

Twitter: Unealta apreciata de majoritatea micro-bloggerilor care poate fi folosita in 25396 moduri. Pe scurt, cica asa: 

 

twitter

 

Ei bine, eu am folosit contul meu de twitter pentru a scrie editorialul revistei ASERTIUNEA . Nu ma intrebati cum mi-a venit ideea, caci n-a fost o decizie grea. Am dat click pe profilul meu, am selectat cateva tweeturi*, am introdus si un RT( *retweet ) si ceva reply-uri si cam asta a iesit: 

Editorial Elena Cîrîc

 

Povestea din spate? Retelele sociale au un impact tot mai mare asupra vietii noastre. V-am spus ca celalalt editorial, al Irinei, e inspirat din blogul ei? 

Asadar, poftiti de cititi noul numar al revistei, la care lucrez alaturi de Irina si restul echipei de ceva timp.

 

 

*tweet = mesaj de maxim 140 caractere scris pe Twitter.

Imaginea a fost luata de aici5 Responses to “Ciripim? Aaa…twitterim!”

 1. Titus says:

  Felicitari pentru revista. Arata foarte bine 🙂 Singura mea sugestie e sa reprelucrati imaginile in InDesign sa se incarce mai repede fiecare pagina, pentru ca e destul de greu de citit daca dureaza 2-3 secunde load pe pagina.

  Tchuss!

 2. Andrei88 says:

  Faceti o treaba foarte buna si meritati toate felicitarile din partea mea! Romania are nevoie de oameni ca voi pentru a putea progresa,insa aveti grija sa nu plecati…ramaneti pentru a lupta iar in final si cu ajutorul celorlati ne vom face respectati.
  Mult succes in continuare!

 3. Buddha says:

  Felicitări, fată! Sunt de acord cu Titus în legătură cu imaginile. Ar putea fi optimizate să se încarce mai rapid, că acum există nişte întârzieri pe acolo (cel puţin pe o conexiune wireless)

  PS : ce se aude cu bannerele? 🙂

 4. Ela says:

  Multumesc.
  @Titus, o sa tin minte varianta cu Indesign, poate modificam, ca sa fie cat mai usor de citit.
  @Andrei88 Conform acelui ’88 as inclina sa cred ca suntem de aceeasi varsta. Am dreptate?
  @Buddha vin si bannerele 🙂

 5. adriana says:

  pana sa castigam televizorul te invit la o ceasca de ceai dardindar: Cand strazile miros a ceai de tei si o drumetie dardindar: Continuam excursia in felul acesta nu ne vom supara cu siguranta daca unul din noi iese castigator

Leave a Reply

css.php