Facebook le face pe toate

Facebook e mama retelelor sociale. Serios, hi5-ul a fost deschizator de drumuri, twitterul e lovemark pentru cunoscatori, [ hai sa scriu ceva si despre Neogen, ca sa nu se mai ia Calin Fusu de mine ], dar Facebook asta le face pe toate. Dupa ce a introdus Live Feed-ul la sfarsitul lui octombrie, a lansat zilele trecute o stire noua:

Now Facebook is (finally) including another important annual celebration into the social network’s mix: the anniversary. Facebookers that are happily (or unhappily) in a relationship or joined in holy matrimony can now go to their relationship status and add the specific day, month, and year in which they became a couple. (sursa)

Va sa zica asa: Facebook stie unde locuiesti, stie ce liceu ai terminat, stie daca mai ai frati/surori, stie cand e ziua ta, stie cu cine esti prieten, stie ce filme urmaresti, stie pe unde te-ai plimbat in vacanta, stie ce muzica asculti, stie cand i-ai daruit un iepure lu’ Gigel, cand ai incetat din viata (asta-i un subiect sensibil; uneori se intampla asta ) iar acum vrea sa stie si de cand esti logodit. Pentru ca Mariuca sa-ti poata ura tie, Ionel, in schimbul a inca 30 de secunde din timpul ei de altfel pretios, “petrecere frumoasa la aniversarea de 10 zile/ 2 luni/ 6 luni/ 1 an si 27 de zile 39.5 secunde ”

(Sursa foto)4 Responses to “Facebook le face pe toate”

 1. Maria says:

  Păi dacă Facebook le ştie pe toate, la ce ne mai trebuie oamenii din jurul nostru, memoria personală şi alte astfel de lucruri, devenite, după cum se vede inutile? Zic să ne mutăm cu totul pe Facebook.

 2. Andrei Biggy says:

  O micuta corectura, daca imi este permis: Facebook stie cat ii zicem…
  Nu poate sa ne bata la cap sa ii povestim despre ultima cucerire, nu poate sa nu ne mai vorbeasca daca nu i-am zis cand ne-am nascut…etc…
  Si de asemenea, nici nu cred ca are atata cunostinte de psihologie incat sa stie cand mintim. 🙂

  Paragraful de mai sus se cere a fi citit printre randuri.

 3. Andrei says:

  Eu zic ca trebuie sa iesim odata pentru totdeauna din lumile astea virtuale, cat mai putem. Personal nu am cont pe nici una din aceste retele sociale si ma simt foarte bine. Intimitatea si tot ce tine de date personale, prefer sa le tin pentru mine si persoanele dragi. Nu va doresc nici unuia sa cadeti in capcana de a sti altii tot despre voi, pentru ca mai tarziu o sa regretati.

Leave a Reply

css.php