Deocamdată doar PET-urile. Dar mie mi se pare un pas înainte: există oameni care au înțeles că deșeurile nu sunt gunoaie!

Chiar zâmbesc de fiecare dată când văd un morman de PET-uri adunate în jurul ghenei, în speranța că doamnele care fac curat le vor strânge pe toate dimineața și le vor arunca în containerul galben. Ceea ce se și întâmplă! ( ! )

Ideea e că există încă o mare nevoie de conștientizare în rândul oamenilor. De aceea Cristi Manafu ne îndeamnă să le scriem autorităților că este momentul să implementăm un sistem de colectare și reciclare la standarde europene. 

De ce?

Deoarece colectarea selectivă este o soluție la îndemâna tuturor și presupune depozitarea deșeurilor în locuri special amenajate, cu scopul de a le recicla. 

Până mâine dimineață când vei colecta selectiv, te invit să urmărești spotul campaniei Viața după colectare, și să devii ca și mine voluntar aderând la grupul de pe LinkedIn.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0cM7x8gf-FE&hl=en&fs=1]  

 Mai multe informații despre această campanie găsești aici. De asemenea, poți trimite o scrisoare autorităților, poți semna petiția online de susținere a colectării selective sau promova campania afișând un banner pe blogul tău;   Sau poți urmări evoluția campaniei pe Twitter / Facebook.