Mi-ar fi placut sa transmit in direct din orasul de pe Bega, direct de pe pista de biciclete, dar dupa cum vedeti, am ramas ultima datoare cu un articol despre weekendul frumos ce tocmai a trecut.

In primul rand, ce este Blogtrip-ul? Citez din mine [ :)) ]: „BlogTripul e un fel de excursie cu clasa, in care colegi iti sunt alti bloggeri, iar pe post de diriginte il ai pe Bobby Voicu”

Blogtrip-ul e distractiv, tocmai pentru ca esti „blocat” atatea ore alaturi de alti bloggeri faini intr-un Viano care se deplaseaza catre un capat al tarii. Iar cand destinatia finala e Timisoara, un oras fain, cu o frumoasa comunitate, iti vine sa nu te mai intorci.

Am cunoscut in sfarsit oamenii din spatele blogurilor! Ovi, Dan, Andreea, Tița, Corina, Richie, Raka, Horia, Iubi, Gagi, sora lu’ Gagi, Mironeasca, Raul, Darius, Alex Blogu, Bleau, si am ras si-am povestit cu ei de parca ne stiam de-o viata.

Cititi si celelalte povesti din weekend, Alex le-a adunat pe toate la un loc. Iar poze gasiti deocamdata aici, aici si aici ( pentru astea din folderul Andrei ma simt vinovata, fiindca au post putine momentele in care m-am despartit de DSLR-ul lui Bobby. )

PS: Ca si la Roblogfest 2010, Makavelis a fost vedeta serii.

PS2: Multumesc MercedesParalela45 si Microsoft, fiindca mi-ati dat sansa sa calatoresc alaturi de Alex Negrea, Andreea Burlacu, Andra Zaharia, Lavinia Biberi, Raluxa, Alina Constantinescu, Adi Ciubotaru, Dany, Vlad Balan, Victor Caraș si Bobby.