Caffffe Creativa. Se scrie cu 4 de f fiindca vine de la Fundatia Friends for Friends. Adica de la o idee foarte tare pusa in practica de catre Friends Advertising si partenerii sai, undeva prin 2008.

Si primul proiect al fundatiei este Biblioteca FFFF, care in prezent aduna aproximativ 850 de titluri din domenii diverse, dar dragi mie: marketing, teoria comunicarii, sociologie, psihologie, economia cunoasterii, design, jurnalism, s.a.

De mai bine de un an de zile ma chinui sa ajung la biblioteca lor si tot de-atunci stiu si ce carte sa donez. Fiindca singura conditie pentru a beneficia de cartile bibliotecii FFFF este sa donezi si tu o carte la inceput. Self-sustaining, isn’t it?

Va recomand si voua sa mergeti. E la mansarda, pe Brezoianu nr. 4, chiar langa Expirat. Faceti putina „gimnastica pentru hipocamp” (Mugur Ciumăgeanu) si apoi coborati in Expirat, la un pahar de vorba buna cu prietenii.

Gasiti acolo internet wireless, fotolii, 2 eBook readere noi-noute, multe carti interesante si probabil toata cartile misto de la Ed. Publica.

Multumesc Pandutzu pentru fotografii!