Cum se distreaza oamenii de 1 aprilie

Cei mai pacaliti romani de 1 aprilie au fost bucurestenii. S-au trezit de dimineata, s-au pieptanat frumos, si-au pus papionul rosu si-au plecat spre birou/ facultate/etc. Cand, in statia de ratb ce sa afle? Ca e #greva!

Eu, sceptica fiind, am cercetat problema pe twitter. Daca twitterland imi confirma greva, credeam. Altfel, sa muscati voi gluma, bai, nu eu!

Din pacate, era deja confirmata problema. Altii, mai matinali ca mine, infruntasera “pericolul”. Asa ca am facut gestul ala frumos la care ravnim cu totii, intr-o lume utopica: de a calatori in acelasi taxi cu oameni necunoscuti, dar care merg in aceeasi directie ca si tine. In fine, am ajuns la timp la birou; la timp ca sa vad cum se distreaza prietenii mei pe facebook:

Deci schimbarile de status pe facebook au fost glumele zilei de 1 Aprilie 2010. La anu’ ce mai facem?5 Responses to “Cum se distreaza oamenii de 1 aprilie”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Elena Cîrîc. Elena Cîrîc said: Bai, a trecut 1 aprilie. Care-i treaba? 😀 🙂 @danielapetrescu @nihasa http://bit.ly/bBMGAo […]

  2. Maldita says:

    Doar mie mi s-ar fi parut amuzant sa pun “widow”? 😀

  3. […] Dar autobuzul întârzia să apară… aşa că am intrat repede pe Twitter, să văd dacă scrie pe undeva ceva de o presupusă grevă în Bucureşti de 1 aprilie 2010! […]

  4. […] dacă acum 8 ani oamenii se distrau așa pe Facebook, azi brandurile (și oamenii) s-au distrat […]

Leave a Reply

css.php