E un articol despre un tanar pasionat de mentalism. E despre Vlad Grigorescu, cel care se joaca cu mintile oamenilor. Cel care nu crede in paranormal, dar care e de parere ca putem pacali pe oricine si orice cu ajutorul mintii noastre.

Cu alte cuvinte, Vlad e cel care minte oamenii frumos. De fapt, nici macar nu ii minte, ii face pe ei sa se minta singuri.

Cand eram mai mica, ma intrebam cum ar fi ca unii oameni sa poata citi gandurile celor din jurul lor.  Si ma speriam numai la gandul acesta. Va dati seama cum ar fi sa traiesti cu Vlad in aceeasi casa? Apai as deveni paranoica, nimic nu mi s-ar mai parea la fel. Ca-mi imaginez ca-i place sa se joace cu oamenii si-n viata de zi cu zi, ca doar asa se antreneaza pentru spectacolele pe care le face. ( „Magic Show„, pe care l-am vazut anul trecut la Nottara, „Stand Up Magic”, pe care urmeaza sa-l vad sau „Blind„, la care m-am minunat in aceasta seara)

Cert e ca in seara asta s-a jucat cu bloggerii, la asa-zisul #magictweetmeet. Si s-a jucat frumos. E inalt (1.95m !), tanar (24 ani), are prezenta scenica, vorbeste frumos, are degetele lungi si delicate la maini si privirea-i este puternica de parca te-mpunge. Isi face numarul cu incredere, sigur pe el, chiar daca sansele sa-i iasa nu sunt de 100%. Faptul ca-i un bun cunoscator al firii umane il ajuta sa-si manipuleze spectatorii cu usurinta, ceea ce face show-ul foarte interesant. Atat de interesant incat oamenii ies din sala uluiti, mirati, si cu multe semne de intrebare. Pasesc timizi spre casa, avand inca in minte numerele facute de Vlad…

Iata un exemplu pe care l-am gasit pe Youtube pe canalul sau:

Acum, eu v-as recomanda sa  mergeti macar la unul din spectacolele lui Vlad. Pentru ca merita!