The Social Network nu e despre oamenii care posteaza fotografii pe Facebook, dau like-uri, joaca Farmville si-si trimit cadouri virtuale. Dar e despre putere si cum e ea dobandita, despre relatii si despre antreprenoriat, printre altele.

Desi e prezentat ca un film-documentar, expunand mai multe puncte de vedere, in opinia mea e o poveste cu un sambure de adevar. E foarte interesant sa-l vedem pe Mark Zuckerberg, tanarul idolatrizat de toti, cum creaza si creste reteaua Facebook, dar e deprimant sa-l vedem fara niciun prieten in preajma.

Foarte mult in acest film mi-a placut jocul actorului principal, Jesse Eisenberg, si mi-au placut dialogurile rapide si acide. E un film de vazut. Dar va fi mult mai apreciat de geeks, pentru ca e un film cu si despre ei. Iar cel mai important e ca inainte sa vezi filmul sa te familiarizezi un pic cu interfata Facebook-ului, chiar daca nu ai (inca) un cont activ. (PS: E momentul sa-ti faci, nu crezi? :P)

Noh, acesta e trailerul:

Iar aceasta este o parodie, pe care mi-a aratat-o Raluxa. Dar trebuie sa vedeti intai filmul, pentru a o gusta.

Si-acum va-ntreb, din ce ati mai citit voi si dupa ce vedeti filmul, cat credeti (%) ca e adevarat din toata povestea? Ce e adevarat si ce nu?

Multumesc Oxygen PR pentru invitatia la avanpremiera! Au mai scris Raluxa, Alex Negrea, Titus, Jeanette.