Bon Jovi, stai jos, ai 11!

Nu pot încă să folosesc expresii măreţe ca “cel mai bun concert al anului”, fiindcă mai sunt mai mult de 5 luni până la final. Dar primul concert al trupei Bon Jovi în România a … răsunat la peste 15.000 de waţi! (cică se auzea de la mine de acasă!)

Mi-a plăcut peste măsură atmosfera, şi cred că le-a plăcut şi lor, păreau să se simtă chiar bine pe scenă. Sonorizarea a fost perfectă, iar imaginile de fundal foarte bine alese. Felicitări pentru ecranele imense, am putut admira dinţii albi ai lui John chiar dacă eram la un km distanţă de scenă 🙂

Mi-a plăcut la “Livin’n on a prayer”, când ecranul era împărţit în multe chenare în care fani  de-ai lor (înregistraţi, de pe YouTube, probabil) cântau melodia odată cu ei.

John Francis Bongiovi nu mai arată ca la 25 de ani, dar arată tare bine, a bărbat matur. Şi a cântat 3 ore fără oprire. 3 ore!

“Richie” Sambora împlineşte azi 52 de ani, iar aseară 50.000 de oameni i-au cântat La mulţi ani. (Cum o fi, huh?)

David Bryan, pianistul, arată exact la fel ca tipul care îmi zâmbea cândva de pe posterul lipit pe şifonier. Oamenii aştia nu mai îmbătrânesc? Totuşi, n-au dus cea mai liniştită viaţă…

“It took us two decades to get here, so thank you for waiting for us!Dragilor, aşteptarea a meritat cu vârf şi îndesat, ne-aţi oferit 3 ore de spectacol adevărat! Chapeau!

Felicitări şi Ciuc Premium pentru concertele pe care le-aţi susţinut anul acesta: Roxette, Scorpions, Bon Jovi, Shakira, B’estFest. Şi pentru muzica live din stradă!10 Responses to “Bon Jovi, stai jos, ai 11!”

 1. Dorin says:

  Chapeau from me too! Ne-au supus prin vocea si energia lor. Bravo noua ca am fost acolo, bravo lor ca arata asa la varsta lor!

 2. Sorin says:

  Pentru mine este cel mai tare concert din 2011. Si asta pentru ca trupa Bon Jovi are un loc aparte in sufletul meu:)

 3. ioana says:

  A fost incredibil concertul, nu mi-a venit sa cred ca au cantat 3 ore 🙂

 4. […] placut sa citesc impresii de dupa concert la Luiza, la Elena si la Denisa. Multumiri speciale merg catre Ciuc Premium pentru acest minunat, minunat cadou si […]

 5. Gabriela says:

  Eu sunt inca in transa :)). Ca sa nu mai spun ca dupa ce am ajuns acasa la 12, pana m-am mobilizat pana una, alta am ajuns sa pun capul pe perna pe la 12:45, convinsa fiind ca imediat o sa adorm. Ei bine, emotia concertului, entuziasmul si melodiile m-au facut sa adorm in jurul orei 2:00 :))

  P.S: acum e pe repeat melodia asta 😀 : http://www.youtube.com/watch?v=_9wKi1keg8g&feature=relmfu

 6. Razvan Pascu says:

  Tu vrei sa imi faci in ciuda ca nu am fost in Bucuresti. Lasa ca stiu eu, sigur asta vrei…. 🙂

 7. Pffftt…ce am pierdut, dar ii prind eu pe alte meleaguri 🙂

Leave a Reply

css.php