Cel mai frumos 1 Martie l-am petrecut cu multe fete cochete in jurul meu.

A avut Cristina Bazavan grija sa ne rasfete cu cate un buchet superb de flori si multe alte nebunii. De restul ne-am ocupat noi: hahaiala cat cuprinde.

Dar sa stiti ca hahaiala a fost pe marginea filmului „Buna! Ce faci?„, o comedie romantica romaneasca despre doi soti care dupa 20 de ani de casnicie nu mai simt nici o atractie unul fata de celalalt si descopera incet – incet iubirea virtuala. Fiecare din ei isi cauta iubirea in alta parte si, dupa câteva nopti de chat nebun, amandoi sunt convinsi ca si-au gasit amantul perfect pe net. Cei doi nu prea dau semne sa-si doreasca o reinviere a relatiei lor. Parca fiecare din ei stie ca asta a fost, dar niciunul nu face un pas inainte. Tot pe loc, pe loc, pe loc. Dar deja amandoi isi cauta fericirea in afara casniciei.

Sa nu va uitati la trailer! Pe bune, mie mi se pare ca trailerul nu are nicio treaba cu atmosfera din film. Trailerul aduce mai mult a comedie americana, nu a comedie romaneasca.

Am ras de multe ori. Si m-am intrebat daca barbatii ar fi ras la aceleasi faze. De exemplu, femeile au ramas marcate de-o scena in care de la Gabriela (Dana Voicu) descoperim ca putem afla daca un barbat e insurat sau nu analizand gulerul camasii pe care o poarta. Cum eram numai tinere bloggerite in sala, s-a auzit un zumzet general.

Trecand mai departe, a fost o replica care ne-a cam ramas tuturor in minte: Stiu despre ce taci atunci cand taci.

Va recomand sa mergeti sa vedeti filmul asta. E un altfel de film romanesc, mai putin sumbru, mai putin dramatic. Asa cum multi asteptau sa fie. Si iata ce ne-au impartasit aseara cele doua actrite, Dana Voicu si Ana Popescu:

Maine seara va avea loc premiera de gala a filmului, tot la Cinema Patria din Bucuresti, in prezenta actorilor si a echipei.

Din 4 martie, filmul va rula la Bucuresti – Patria (cu exceptia zilei de 7 martie), Hollywood Multiplex, Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, The Light Cinema, Noul Cinematograf al Regizorului Roman, Studio (din 18 martie); Cluj (Cinema „Florin Piersic” , Cinema City Iulius Mall), Iasi (Cinema Victoria) si Brasov – Cityplex Eliana Mall. Apoi, intre 11 – 17 martie, filmul va ajunge si la Craiova (Cinema Patria) si Bacau (Central), iar intre 18 – 24 martie, la Timisoara (Cinema Timis), Piatra Neamt (Dacia), Constanta (Cityplex Tomis Mall), urmand ca in cele din urma sa fie proiectat si la Arad, Oradea, Baia Mare, Vaslui, Botosani, Pitesti, Ploiesti.


Vizionare placuta si o primavara frumoasa!