Cum si-a recuperat EUROPAfest pagina inchisa de Facebook

Ce faci atunci cand gigantul Facebook decide sa-ti inchida o pagina de pe Facebook? Dar un profil? Incerci toate adresele de contact pe care le gasesti pe internet. Cel putin cei de la EUROPAfest asa au facut si va spun eu ca nu a fost usor sa-si primeasca pagina inapoi.

Initial, ei au primit un mesaj de instiintare  (de la adresa noreply@facebook.com) prin care erau anuntati ca profilul lor a fost dezactivat de curand si ca acesta nu poate fi reactivat. Pentru mai multe informatii au fost trimisi catre http://www.facebook.com/help/?page=1048.

Sigur, si-au dat seama ulterior ca era vorba despre profilul creat pentru organizatia jmEvents, care intr-adevar nu respecta conditiile impuse de Facebook in Terms of Service. Ei insa doreau sa recupereze pagina EUROPAfest, care era legata de acel profil si pentru care dedicasera suficient de mult timp incat sa incerce orice.

Cum sa te trezesti peste noapte ca cei 3000 de fani ai paginii tale nu mai sunt?

In continuare au trimis email la urmatoarele adrese: info+3vsfsn@support.facebook.com , fbcc+3jjbrq@support.facebook.com, info+26if7x@support.facebook.com, info+e0eidu@support.facebook.com.  Au aflat si ca info@facebook.com nu mai reprezinta o metoda valida de contact.

Si apoi au asteptat. Timp de o saptamana nu au primit niciun semn si deja se apucasera sa faca o alta pagina pentru festival, fiindca foarte multe persoane asteptau publicarea afiselor selectate, pentru a fi supuse votului public.

Surpriza cea mare a venit la o zi dupa ce lansasera o noua pagina de Facebook pentru EUROPAfest. Un prieten i-a sunat sa le spuna cat de frumoase sunt fotografiile publicate pe pagina. Care pagina? Cea veche, exact aceea care fusese dezactivata odata cu profilul care nu intrunea conditiile Facebook.

Se pare ca in cele din urma cineva din echipa Facebook le-a trimis un email in care ii anunta ca profilul a fost reactivat pentru o scurta perioada de timp, doar pentru a putea imputernici alti administratori ai paginii Europafest.

O poveste cu final fericit. Pagina EUROPAfest e acum in picioare, alive & kickin’. Profilul jmEvents va fi inchis in curand, definitiv. Dar acum exista o pagina si pentru jmEvents, deci totul e in regula.

Ce invatam de aici? Ca trebuie sa aveti grija cine e administratorul paginii dvs! Nu creati un cont doar pentru a construi o pagina pe Facebook. Folositi profilul dvs si pe cel al altor membri ai organizatiei/companiei dvs.; deocamdata nu exista nicio limita referitoare la numarul maxim de administratori pe care ii poate avea o pagina de Facebook.10 Responses to “Cum si-a recuperat EUROPAfest pagina inchisa de Facebook”

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Elena Cîrîc, titus capilnean. titus capilnean said: RT @minxieee Cum sa recuperezi o pagina inchisa de Facebook http://bit.ly/dISPHC […]

 2. […] Cum sa recuperezi o pagina de Facebook inchisa […]

 3. Mda…again Facebook-ul, grija number one a majoritatii!

 4. […] Cum se poate recupera o pagină închisă de facebook !link […]

 5. Attack says:

  Salut,cum pot recupera o pagina de facebook furata ? Am acordat acces de administrator la doua persoane iar una din ele mi-a sters accesul.Pagina a fost creata de mine,stiu toate informatiile.

  • Salut!
   Eu una n-am mai intalnit problema asta, dar sincera sa fiu, mi-e greu sa cred ca o poti recupera. Totusi, incearca sa le scrii celor de la Facebook.
   PS: Nu lasa o pagina de Facebook pe mana oricui…

 6. Attack says:

  Buna Elena…din pacate eu sunt pus in aceasta situatie..am avut incredere in aceasta persoana si m-am ars.Este vorba despre pagina Afara din invatamant cu Visan Dan Octavian.Pagina aceea de mine a fost creata si nesimtita de Aliss dupa ce a vazut ce populara a devenit aceasta pagina mi-a sters accesul.Nu inteleg cum a indraznit sa faca acest lucru avand in vedere ca eu sunt cel care a creat aceea pagina.Tot eu i-am acordat si acces de administrator ei avand incredere deplina in ea.Se foloseste de pagina mea pentru a-si face reclama.

  6.066 monthly active users5.849 since last week
  189 persoane apreciază asta184 since last week
  1.831 wall posts or comments this week1.704 since last week
  8.844 visits this week8.370 since last week

  Nu stiu cu cine sa iau legatura si ce sa fac pentru a imi reintra in posesia paginii mele.Pe facebook la rubrica asistenta nu scrie nimic legat de acest lucru.

 7. User *-* says:

  Dar adresa de mail noreply@facebook.com este valida?
  Sunt in aceeași situație sindoresc sa imi recuperez pagina!

 8. User *-* says:

  Care e adresa de mail care le-a spus celor de la EUROPAfest ca au reactivat contul de Facebook?
  Va rog,vreau un raspuns caci sunt in situația celor de la EUROPAfest!

Leave a Reply

css.php