Doamnelor, domnilor, astazi vreau sa tratam un subiect important si disputat in ultimele zile pe mai  multe bloguri, odata cu lansarea gamei Dove Men+Care: ingrijirea la barbati. Adica mi-ar placea sa stiu cam cand/cum e barbatul ingrijit, din punctul vostru de vedere.

Eu as zice ca trebuie sa se spele. Sa fie prieten cu gelul de dus si cu sapunul, mai ales atunci cand iese de la toaleta, nu? Sa miroasa bine pe tot parcursul zilei, dar fara sa lase o dara de parfum in urma. La fel cum nici domnisoarele care intoxica ratb-ul nu-s ok.

Sa-si taie unghiile macar atunci cand simt ca ii dor, si sa le pastreze curate. Nu cere nimeni lac de unghii si alte nebunii. Unghiera e sfanta.

Sa nu uite ca urechile sunt tot ale lor. Sa inteleaga ca parul (din nas, subrat si alte zone) nu-i  sexy nici in cazul lor. Bine, un tip cu barba s-ar putea totusi sa fie sexy. De gustibus.

De altfel, barbatii recunosc beneficiile unei rutine zilnice (dieta, sport, somn bun), adică ceva mai multa grija pentru ei. Dar, cel mai des din motive reale sau pur si simplu din comoditate/lene, nu fac nimic in acest sens. La fel cum recunosc si problemele de ingrijire a pielii pe care le au, dar nu vorbesc despre asta pentru ca ar fi prea gay pentru ei („Nu stiu drumul, dar ce rost are sa cer indrumari?” – va suna  cunoscut?)

Nu ma intelegeti gresit, n-as vrea in preajma mea un barbat care sa atraga atentia prin grija exagerata pentru sine (mers la sala in fiecare zi, folosirea de produse pentru corp super specializate), dar nici nu-mi doresc un neingrijit, un ignorant. Imi trebuie un barbat al carui bun simt sa se reflecte in tot ceea ce face. 🙂 D-ala cu masura, adica.

Nu-mi imaginez ca o sa-si cremuiasca EL singur fata, dar as vrea macar sa ma lase pe mine sa i-o hidratez. Si sa ma intrebe in continuare ce produse ar trebui sa foloseasca, in loc sa-l aleaga pe primul zarit pe un raft de hypermarket.

Voi ce ziceti, cum e cu ingrijirea asta pana la urma? Aberez eu?

(Foto)