Heineken Mansion e un loc mai mult pentru barbati. Si pentru femeile microbiste, cunosc eu destule. Dar aseara l-am profanat cu prezenta noastra, stati sa vedeti ce-au facut bloggeritele! 😀

Pe la ora 7 ne-a luat limuzina din piata Charles de Gaulle si ne-a condus spre Pipera, spre cea mai verde dintre vilele care exista acolo.

Cristi, un tip simpatic, ne-a facut turul casei, ne-a aratat camerele in stil barbatesc modern, cu tablouri din secolul golurilor de aur si in cele din urma ne-a introdus in tainele Walk In Fridge-ului.

Am tipat si noi, cam ragusit, ne-am bucurat de masa de fussball si de cele 2000 de sticle de bere de pe peretii care arata intr-un mare fel. Ba mai mult, Maldita si Roxana s-au proptit in fotoliile sub forma de minge si nu s-au mai ridicat de-acolo decat dupa 3 meciuri de fotbal jucate pe PS3.

Eu si Andra am luat cu asalt masa de fussball, le-am aratat fetelor ce-nseamna munca de echipa 😛

In camera alaturata, Adina isi etala colectia de rujuri si farduri. Femeia asta e o comoara pentru doamne. Deci femeile intr-o casa care „miroase” a fotbal si a Heineken probeaza diferite nuante de rujuri. Pe Miruna am prins-o in flagrant.

In cele din urma ne-am asezat in fata plasmei full HD de 127cm si am inceput sa…barfim. Pe rand, pe eCostin care-a scris o frumoasa poveste de dragoste, pe noi, pe altii, articolele din revista TABU, si nu in cele din urma, rochiile doamnelor care s-au etalat aseara in direct pe PRO Cinema, cu ocazia premiilor Gopo. Despre fotbal, mai putin 😀

A fost o veritabila seara de fete intr-un loc al barbatilor. Desi, trebuie sa va spun ca de-a lungul timpului au mai pasit si alte fete acolo, castigatoare ale concursului de pe site. Fiindca accesul in Heineken Mansion se castiga! In Heineken Mansion merg in total 30 de castigatori, timp de doua zile, in saptamanile in care se desfasoara meciuri UEFA Champions League. Doar ei, castigatorii campaniei Heineken „Fii printre stelele din UEFA Champions League” au parte de o experienta fotbalistică VIP, in acest cadru inedit care se ridica la maretia muzeului Heineken Experience din Amsterdam. Pentru a participa la concurs trebuie sa validezi codul de bare de pe unul dintre produsele Heineken® participante la promotie.

Da, am baut si-o bere, responsabil 🙂

Alaturi de mine au mai fost: Raluxa, Cristina BazavanPietricelAnurimRuxaAndressaAndra ZahariaYiliAdina NeculaMarie Jeanne si nu in cele din urma MINUNATA de Maldita.