Ştiu că ar fi trebuit să descriu locaţia evenimentului Social Media Snow Camp în primul articol despre asta, dar atunci eram pe fugă. Fiindcă majoritatea celor invitaţi duc o viaţă sedentară (:P), organizatorii (BIZ) au ales Pârâul Rece, un colţ din natură deranjat de multe scări.

Trei zile la rând m-am trezit cu următoarea imagine. În prima dimineaţă m-am trezit cel mai devreme (aveam un articol de scris), era încă întuneric, şi am văzut un munte reflectat în oglinda şifonierului. M-am întors şi cu ochii întredeschişi am văzut asta:

În cea de-a doua dimineaţă am deschis somnoroasă un ochi şi am zărit direct muntele, sub soare.

Iar în cea de-a treia dimineaţă aveam deja o urmă de regret ştiind că e ultima dimineaţă de anul acesta în care mă trezesc cu imaginea unui munte pe retină.

Răzvan Baciu a făcut o chestie şi mai mişto: a urmărit umbrele norilor, din camera lui de hotel. (alt hotel, alt peisaj)

Paraul Rece 3 from razvanbb on Vimeo.

 

Ieri pe la prânz am spus „La revedere, tabără dragă” şi am fredonat pentru ultima oară imnul taberei: I, I follow, I follow you… Un singur lucru mi-a lipsit de la acest Social Media Snow Camp: ZĂPADA!