Jurnal din Ţara lui Andrei (ziua IV)

În cea de-a patra zi am participat împreună cu echipa mea (“Zâmbet de soare”) la activităţile dedicate spiritului Aerului.

În prima parte a zilei am avut atelierul de “Fun Science” cu savanta Renata Aerata, iar dupa masă am avut parte de un pic de adrenalină pe tiroliană, pod indian şi trecerea prin pânza de păianjăn. Cea mai faină activitate a fost pentru mine pânza de păianjăn, fiindca jocul acesta uneşte echipa şi încurajează ideea că fiecare din noi are un rol bine stabilit în cadrul unui grup.

Seara, după ce am prezentat ştirile scrise şi ştirile video***, am organizat un concurs de Miss şi Mister, iar eu am făcut parte din juriu, alături de alte 3 voluntare de la celelalte echipe. Trei dintre “copiii mei” au câştigat premii: Miss şi Mister, şi premiul pentru cel mai bun savant: Mihnea. Bucurie maximă.

*** Pe parcursul fiecărei zile, echipele pregătesc un articol pentru ziar şi un reportaj video pentru postul TV (“Ştirile zilei”), pe care îl prezintă după masa de seară în faţa tuturor participanţilor.2 Responses to “Jurnal din Ţara lui Andrei (ziua IV)”

  1. Orjan Mihnea says:

    Iti mai amintesti de Foca, cum dormea?:) 🙂 🙂

  2. […] plecat voluntar în Ţara lui Andrei. Am scris şi-un jurnal: ziua I, ziua II, ziua III, ziua IV,ziua […]

Leave a Reply

css.php