Pune-mi o cameră de filmat în faţă şi-o să vezi cum mă pierd. Mă emoţionez gratuit, dar nu fiindcă n-aş vrea să fiu filmată, ci fiindcă mi-e frică de penibil. Dacă eu consider că n-am un motiv bun să mă las filmată, voi fugi în stânga şi-n dreapta, şi voi lăsa pe cineva mai dezinvolt în locul meu.

Aşa că o să-ţi fie greu să mă filmezi. Şi lui George Toma cred că i-a fost un pic greu când m-a filmat acum două săptămâni, fiindcă mă tot făstâceam. Dar am acceptat din prima propunerea lui de a filma cu mine următorul interviu din seria „La o ciocolată cu…” fiindcă mi-a plăcut subiectul. Totuşi, vorbim de ciocolată!

Ulterior, după ce am privit filmarea, m-am întrebat dacă să v-o arăt şi vouă sau nu. Până la urmă am decis să v-o arăt, din respect pentru munca lui George 🙂

Ţin să precizez acum că cea mai ciudată combinaţie încercată de mine a fost de fapt ciocolata cu alge pe care am gustat-o de la Amărui de Ciocolată, cu ocazia Social Media Summer Camp-ului.

Acestea fiind zise, vă las să-mi admiraţi dinţii :)) Şi să vă mai destindeţi şi voi un pic.

La o ciocolată cu… Elena Cîrîc from Zazou.ro on Vimeo.

PS: Am scris articolul acesta având lângă mine o tabletă de ciocolată amăruie cu cel puţin 70% cacao. Am mâncat jumătate, aproape trei sferturi din ea. 🙂