La o ciocolată cu…mine

Pune-mi o cameră de filmat în faţă şi-o să vezi cum mă pierd. Mă emoţionez gratuit, dar nu fiindcă n-aş vrea să fiu filmată, ci fiindcă mi-e frică de penibil. Dacă eu consider că n-am un motiv bun să mă las filmată, voi fugi în stânga şi-n dreapta, şi voi lăsa pe cineva mai dezinvolt în locul meu.

Aşa că o să-ţi fie greu să mă filmezi. Şi lui George Toma cred că i-a fost un pic greu când m-a filmat acum două săptămâni, fiindcă mă tot făstâceam. Dar am acceptat din prima propunerea lui de a filma cu mine următorul interviu din seria “La o ciocolată cu…” fiindcă mi-a plăcut subiectul. Totuşi, vorbim de ciocolată!

Ulterior, după ce am privit filmarea, m-am întrebat dacă să v-o arăt şi vouă sau nu. Până la urmă am decis să v-o arăt, din respect pentru munca lui George 🙂

Ţin să precizez acum că cea mai ciudată combinaţie încercată de mine a fost de fapt ciocolata cu alge pe care am gustat-o de la Amărui de Ciocolată, cu ocazia Social Media Summer Camp-ului.

Acestea fiind zise, vă las să-mi admiraţi dinţii :)) Şi să vă mai destindeţi şi voi un pic.

La o ciocolată cu… Elena Cîrîc from Zazou.ro on Vimeo.

PS: Am scris articolul acesta având lângă mine o tabletă de ciocolată amăruie cu cel puţin 70% cacao. Am mâncat jumătate, aproape trei sferturi din ea. 🙂10 Responses to “La o ciocolată cu…mine”

 1. addicted says:

  Hai ca a fost bine. 🙂
  Nici eu nu sunt o fana a vaniliei insa imi place ciocolata alba.

 2. nijk says:

  at least cute, Elena from the Chocolate’s Angels! “ciocolata cu alune, de pamant” deja am nisip in gura :)) 😛

 3. F dragut 🙂 esti f copilaroasa, in poze esti mai serioasa de fel 🙂 i likes it 😀

 4. allblogs says:

  Salut,

  Ne face placere sa te invitam sa te inscrii in revista blogurilor pe http://www.allblogs.ro .

  Beneficiezi de promovare gratuita a blogului prin inscrierea in http://www.allblogs.ro, care are un numar mare de indexari, impartite pe categorii, ajuta la cresterea popularitatii web a blogului in algoritmii de calcul al motoarelor de cautare. Blogul devine mai popular prin afisarea de linkuri catre acesta, afisarile atragand vizitatori targhetati.
  Cu cat exista mai multe linkuri catre un web site, cu atat importanta web siteului este mai mare in “opinia” motoarelor de cautare.

  Numai bine,
  echipa allblogs.ro

 5. […] care ne-au depasit numeric : Pavel Ionut, Chinezu, Stefan Murgeanu, Elena Ciric, Marian Sabo, Pato, Angelo Robitu, Claudiu Ciobanu, Marius Matache, Simion Nicusor, Papen, Cristian […]

 6. Ioana says:

  Esti ultrasimpatica, E!

  PS: Long live chocolate, de orice fel ar fi ea!

 7. Popa Calin says:

  Foarte tare, mai ales ca ai spus ca ai da ciocolata la copiii din Tara lui Andrei. Felicitari! :xx:**

Leave a Reply

css.php