Lui Alex Negrea ii plac adunarile de oameni cu aceleasi interese.

Cristi Manafu nu crede ca un eveniment il va face sa devina peste noapte mai destept, dar i-a reamintit care-s lucrurile pe care si le-a propus sa le faca pentru blogul lui. Food for thought.

Lui Andrei Crivat i-au placut mai mult prezentarile de acum decat cele din vara si i se pare ca oamenii au interactionat mai mult decat la alte evenimente asemanatoare. Si de data asta i-au placut si prezentarile corporate.

Piticu si-a dat seama ca prezentarea lui nu a fost pentru noi, ci mai degraba pentru el.

Chinezu ii da dreptate lui Alex Negrea care spune ca trebuie sa-si faca prezentari mai bune, dar considera ca discutiile de la bere sunt mult mai interesante decat ce s-a discutat la conferinte.

Bobby Voicu insa a marturisit ca a fost dezamagit de nivelul unor prezentari si ca o solutie pentru a imbunatati asta sunt cursurile de public speaking.

E incredibil cum Cabral zice despre el ca „e mai prost si atunci se bucura de orice”. Concluzia e ca fiecare speaker are ceva de spus si ca daca aveai urechi sa auzi, auzeai.

Adrian Ciubotaru ar fi vrut ca oamenii din sala sa puna mai multe intrebari. Si eu am simtit asta, parca au fost prea putine interventii, prea putine intrebari pe marginea prezentarilor. „Daca esti un om sincer, social media iti vine ca o manusa”

Cred ca am auzit de 4 ori expresia „rocket science”. O fi vreun semn.

Nebuloasa: am o varsta care ma incurca de multe ori. 🙂

Bobby Voicu: eu nu citesc decat blogging pozitiv si zoso.ro

Ne vedem in vara, la urmatorul Social Media Camp organizat de BIZ, singura revista care in timp de criza a reusit sa-si creasca vanzarile. Au pus suflet in organizarea acestui eveniment si asta s-a simtit. De aici se trage si feedbackul pozitiv pe care l-au primit acum la final.