Mi-a fost destul de greu să mă dau jos din pat azi-dimineață. Pesemne c-am îmbătrânit și eu.

(Cine ești și ce cauți pe blogul meu? Nu sunt eu cea care scrie acum. Eu sunt veșnic neobosită! After-hours athlete scrie pe fruntea mea!)

Si petrecerea Puma de-aseară mi-a plăcut extrem de mult, am petrecut ca o zănatică până pe la 3.30 am, împreună cu gașca de bloggeri insomniaci.  Mi se pare că echipa PUMA din România este genială, pentru că au organizat tot evenimentul acesta, până la cel mai mic detaliu „all in-house, fără nici o agenție BTL implicată.”

Tot clubul Oxygen din Sun Plaza era brănduit cu Puma, pumeți, pumeți imenși, haine Puma, biciclete Puma și altele asemenea. Decorul era într-adevăr fain, și atmosfera la fel. Eu nu sunt chiar mare amatoare de petreceri cu muzica hip hop, dar asta mi-a plăcut peste măsură, fiindcă în orice moment aveam ce să fac ca să nu mă plictisesc. Au fost tot felul de spectacole la bar, reprezentații scenice, dansuri free-style, demonstrații pe care eu le-am tot ratat și multe concerte:  Connect R, Chris Mayer, Puya, Fly Project, Trouble Crew, Bere Gratis, Trupa Zero, Jimmy Dub, Raluca; + DJ Optick, Dj Olix, Dan Fintescu, Valentin Dinu (barmanul carismatic de la #romaniiautalent).

Nu putea să lipsească nici covorul roșu și pozele la panou, care sigur or să apară pe pagina de Facebook Puma. Dar mie cel mai mult mi-a plăcut cabina roșie, unde am făcut poze tâmpițele cu prietenele mele (Maldita, Anca N., Sănuca, Pietricel) și cu domnul Pitic.

Am jucat pe rând biliard, darts, bowling și ping-pong. Începând de aseară a inceput căutarea Echipei Naționale de Atleți After-Hours și eu am vrut să mă afirm :))  PUMA Social este o competiție internațională, în cadrul căreia fiecare țară recrutează și premiază Atleții After Hours – campionii jocurilor până la primele ore ale dimineții, cei care exceleaza la Darts, Ping Pong, Bowling, Foosball sau Biliard.

Dintre bloggeri, cel mai tare s-a afirmat Vali la bowling. Cred că-și face o pagină nouă pe blog cu tehnici de bowling. 😀 Dar și eu am câștigat, am dovada. Iar spre dimineață mi-am arătat îndemânarea și la ping-pong, dansând-jucând.

Ce trebuie sa faci ca să ajungi și tu (major fiind) la următoarea petrecere PUMA?

1. Pui pe cineva să te filmeze și arați că ești foarte creativ la unul din sporturile competiției sau că ai abilități în domeniu.

2. Înscrii clipul în competiție pe pagina de Facebook PUMA (Get Selected, apoi alegi sportul corespunzător și selectezi România ca țară de înscriere). Înscrierea clipului trebuie făcută de persoana care apare în clip. Doi sau mai mulți concurenți pot încărca același videoclip, dacă apar mai mulți jucători în acel clip. Utilizatorii pot încarca mai multe videoclipuri cu ei practicând același sport sau sporturi diferite.

3. Rogi prietenii să te voteze, ca să intri în cursa finaliștilor.

Cele mai tari cinci filmulețe din fiecare sport vor fi alese în urma votării publice. În finală vor fi 25 de clipuri și apoi urmează alegerea celor 5 câștigători, câte unul pentru fiecare sport. Din juriu fac parte Guess Who, Cristina Chipurici (Pyuric), DJ OptickOLiX și Adina Militaru (PUMA România)

Premiile sunt motivante rău! Mă tot gândesc ce să filmez ca să particip și eu 😀

PS: Am făcut mai multe poze cu telefonul aseară, dar mi-e jenă să le public, serios. Dacă vă doriți o poză anume, vi-o trimit pe email. Între timp, puteți să aruncați un ochi la fotografiile și clipurile lui Cristi Șerb / Vali Petcu.

Cheers to all the after-hours athletes!