Skirtbike 2011 (editia a 2-a)

SkirtBike s-a adresat tinerelor active, optimiste, interesate de partea frumoasă a vieţii și de un stil de viaţă sănătos şi modern. E singurul eveniment biciclistic adresat cu precădere femeilor şi am pedalat azi cu eleganţă pentru a arăta că mersul pe bicicletă nu e un sport, ci e un mod de-a fi, de-a traversa oraşul, de-a simţi, de-a vedea locuri pe care le ştii, dar din alt unghi.

Senzația din timpul pedalării de azi a fost aceea de libertate, de regine ale șoselelor! Unde mai pui ca la fiecare colț de stradă ne aștepta câte o duzină de fotografi dornici să surprindă zâmbetele noastre pe ecranul mic al DSLR-ului mare.

Si am mai avut o satisfacție azi: La Victoriei în intersecție un SUV a tăiat coloana noastra de vreo 400 de bicicliști, iar polițistul l-a tras pe dreapta, cerându-i carnetul pentru suspendare 😀 (guilty smile)

Multumesc Ciupercutza pentru florile minunate pe care mi le-ai daruit și care m-au însoțit pe traseu!8 Responses to “Skirtbike 2011 (editia a 2-a)”

 1. Velobello says:

  Mulțumim Elena că ne-ai însoțit și că ai adus cu tine așa fete frumoase pe bicicletele de la Ciclissimo!

 2. […] Text & Foto – Elena Cîrîc – SkirtBike 2011 (ediția a 2-a) […]

 3. Ciupercutza says:

  Cu mare drag 🙂 Ma bucur ca ti-au placut!

  PS Bicicleta ta e frumoasa foc!

 4. […] M-am simtit bine si am facut si miscare Au mai fost alaturi de mine: Sana, Miruna, Nina, Raluca, Elena  Fotografii (multeee) de la eveniment gasiti pe pagina de Facebook SkirtBike si pe Velobello.Filed […]

 5. andra says:

  wow, it looks really nice, i can’t belive i missed that 🙁

 6. […] Text & Foto – Elena Cîrîc – SkirtBike 2011 (ediția a 2-a) […]

Leave a Reply

css.php