Nu știu ca în România să existe un club dezvoltat al pasionaţilor de SMART, dar daca ar fi sigur s-ar aduna mulți adepți, fiindcă Smart-ul e genul de mașină lovable, așa cum sunt și iPhone-ul sau bicicletele Brompton pentru cei care le dețin. Adică posesorii de Smart cu siguranță se mândresc cu asta în cercul lor de prieteni.

Și zilele trecute am aflat de la Cristi la finalul lunii august, între 24-26, mai exact, are loc la Antwerp (Belgia) întâlnirea pasionaților de Smart. Aproximativ 4500 de entuziaști, din 25 de țări, vor fi acolo special pentru acest eveniment, mai ales pentru parada oficială pe care organizatorii o pregătesc deja de câteva luni bune.

E imposibil să nu fi văzut măcar o dată un Smart colorat și personalizat, fie că e plin de roz (în București, pe Splai, e parcat un Smart roz care are la număr B […] ROZ, de vânzare) și gărgărițe pestrițe sau army style.

(Surse foto: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13)

Cristi, dacă mă trimiți la Antwerp în locul tău promit să mă întorc de acolo cu povești memorabile despre participanții la această paradă, o să fiu cu ochii-n 14 ca să fac și fotografii frumoase pe care să le public pe blog, dar și într-un guest post pe blogul tău, dacă-mi permiți. Galeria foto de mai sus e doar începutul pentru ceea ce urmează. Acum am căutat poze pe internet, acolo voi căuta toate Smart-urile prin oraș ca să le fotografiez și să le aflu povestea direct de la proprietari. Le voi adresa întrebările potrivite ca să documentez câteva articole interesante pentru cititorii mei și-ai tăi. 🙂