Sesiunea la ASE s-a terminat, studenţii se pot bucura pe deplin de zăpada abundentă. 🙂 Dincolo de asta, vreau să vă povestesc despre cea mai tare campanie făcută de Orange pentru studenţii ASE-işti.

În prima zi de sesiune, pe 23 ianuarie, am primit în clădirea din Căderea Bastiliei o cartelă PrePay şi un flyer pe care scria că dacă trimit numărul matricol prin SMS la 273 (tarif normal) voi primi gratuit prin SMS notele de la examene şi voi afla modificările de orar imediat cum le postează secretariatul pe pagina personală. Wooow, mi s-a părut super tare, aşă că imediat cum am ajuns acasă am încercat să-mi aflu numărul matricol. Am trimis SMS-ul şi apoi…am aşteptat.

Primul SMS a venit pe 26 ianuarie, profu’ de la publicitate şi planificare media ne-a corectat repede lucrările. Apoi, pe 1 februarie am primit nota 18, după cum se vede:

(Mama, tata, nu mă întrebaţi iar de ce n-am luat 20, vă rog! 🙂 )

Deci funcţionează! Bravo Orange, am zis eu pe Facebook şi alţii m-au susţinut. Şi-atunci mi-a venit ideea: hai să facem un concurs, să căutăm pe Facebook studenţii care au folosit serviciul pus la dispoziţie de Orange şi să-i premiem. Şi să-l premiem şi pe primul tocilar (:D) care ne arată un screenshot cu carnetul lui cu 10 pe linie. Aşadar, dragi studenţi, sunteţi invitaţi să publicaţi pe profilul voastru de Facebook un screenshot asemănator cu cel de mai sus şi să tăguiţi pagina OrangeAveţi la dispoziţie o săptămână, până miercuri, 22 februarie ora 23.59. Ulterior, prin tragere la sorţi, voi acorda în parteneriat cu Orange 2 telefoane ChaCha de la HTC!  (telefonul minune cu buton de Facebook, camera de 5 megapixeli, tastatura qwerty şi ecran tactil, MP3 player şi care promite o experienţă superioară de navigare pe internet)

Iar „tocilarul” pe care l-am menţionat mai sus (primul sosit!) va primi şi el un HTC ChaCha, cu condiţia să ne poată dovedi notele obţinute printr-o foaie matricolă!

PS: un concurs asemănător se va desfăşura şi pe blogurile razvanpascu.ro, idevice.ro şi umbluliber.com, însă veţi putea participa o singură dată la tragerea la sorţi, pe unul din bloguri. Pentru a valida înscrierea pe acest blog, vă rog să-mi lăsaţi aici şi un comentariu cu linkul postării voastre de pe Facebook.

Aşadar, SUCCES!