Nu cred că se va supăra Cosmin Tudoran că am parafrazat versul unei melodii Cassa Loco din moment ce el a fost gazda petrecerii de aseară, despre care vreau să vă povestesc un pic.

Acum două săptămâni am primit un e-mail de la Cristina Bazavan care mă invita la o petrecere surpriză. Ştiam data petrecerii (doar mă rugase să-mi rezerv seara), ştiam locaţia (La Scena) şi hainele pe care trebuia să le port. Adică… ştiam stilul. Tema petrecerii mele a fost „Rat Pack” – o incursiune în timp a vremurilor nostalgice şi boeme cu Frank Sinatra, Sammy Davis, Dean Martin, Johnny Carson …

Petrecerea s-a dovedit fabuloasă! O petrecere 5-în-1, fiindcă în aceeaşi cladire au fost simultan 5 petreceri tematice, cu 5 DJ diferiţi. Noi am fost doamnele anilor ’60, iar pe lângă noi au mai fost Flower Powerii din anii ’70 ai lui Chinezu, afro disco anii ’80 a la Bobby Voicualb & negrii lui Manafu (anii ’90) si roackerii lui Victor Kapra (anii 2000).   Fiecare petrecăreţ a primit la sosire accesorii pentru ţinuta lui: noi am primit mânuşi negre, perle albe şi port-ţigaret. 

Ideea care e? Toată petrecerea asta cu teasing pe măsură a fost de fapt pentru lansarea unui nou site. zonga.ro este o platformă de streaming audio, cu conţinut 100% legal (content de la cele 4 mari case de discuri – Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI + altele), care momentan adună peste 1.700 ore de muzică și peste 5.800 de artiști, dar numărul acesta este în creştere. În final, crocodilu’ şef de la Trilulilu promite că pe Zonga vor fi peste 1,5 milioane de melodii din întreaga lume. Poti urmări şi tu cum evoluează upload-ul, aici.

Produsul e  acum în faza de private beta, doar 500 de oameni vor avea acces la aplicație până la lansarea oficială, din aprilie 2012. (după ce iese din private beta, veţi putea asculta muzică (legal) cu 3/5 euro pe lună)  Aşa că cele 2 invitaţii pe care vi le voi oferi acum ar trebui să vă încânte tare!

Vreau să-mi spuneţi cum vi se pare produsul, să oferiţi feedback doar pe ceea ce puteţi citi, să ma convingeţi că vreţi şi voi să-l testaţi. Până mâine la ora 12.00 voi alege 2 cititori cărora să le ofer acces gratuit timp de 6 luni de zile pe zonga.ro, aşa cum am primit şi eu aseară. Vreau să mă conving că veţi oferi feedback şi dezvoltatorilor, fiindcă au nevoie de el pentru lansarea oficială. 🙂