Mai sunt fix 2 săptămâni până la conferinţa de la Piatra Neamţ – „Marketing online în turism”. Aşa că dacă aparţineţi de administraţiile şi autorităţile regionale/locale, lucraţi în organizaţiile din domeniul turismului sau aveţi un hotel/un restaurant/o pensiune/o agenţie de turism, probabil că ne vom întâlni acolo. 🙂    

Eu personal chiar vreau să văd cât de familiarizaţi sunt cu online-ul cei care lucrează pe nişa turismului. OK, pe cei de la Paravion îi ştiu şi ştiu deschiderea lor spre new media. Dar eu întotdeauna am avut o pasiune pentru brandingul de ţară şi aş vrea să cunosc şi oameni din administraţiile publice. Oare există, oare vor participa la un astfel de eveniment?  

Dincolo de asta, sâmbătă şi duminică, 15-16 septembrie, voi participa la un infotrip prin judeţul Neamţ (#priNeamt). În prima parte ne vom plimba prin municipiul Neamţ (probabil vom urca cu telegondola), iar după-amiază ne vom îndrepta spre Cheile Bicazului şi Lacu Roşu, o zonă pe care o vizitam foarte des când eram mică. 

S-ar putea să-mi placă! 🙂 Apropo, priNeamț este un eveniment susținut de Primăria Piatra NeamțConsiliul Județean NeamțCentral Plaza HotelPetromCosmote, Noroc și Autonom, cărora le mulţumesc pentru implicare şi susţinere.