Pentru că ne place să fim admirate, să primim flori de toate formele şi culorile, să fim privite în consens, răsfăţate, complimentate şi uneori aşteptăm prea mult de la ceilalţi şi prea puţin de la noi, poate n-ar fi rău ca la începutul acestei primăveri să ne mai facem şi singure un cadou, de la noi pentru noi. Dar şi pentru ei.

Cristian Şuţu şi Radu Bădoiu ne aşteaptă din nou la Foto Union, pe str. Săgeţii nr. 6, (în perioada 1-8 martie, între 18.00-22.00), pentru Portret de Femeie – ediția 2012.  E un cadou uşor egoist, dar face bine la stima de sine. (iar şedinţa foto e gratuită, e cadoul băieţilor şi al sponsorilor)

Eu am invadat duminică noaptea studioul foto, am stat la un pahar de vorbă cu cei doi fotografi şi am minţit un pic obiectivul Nikon-ului. Zic eu c-am minţit fiindcă în afară de cadrul acesta, în celelalte pe care mi le făcuseră băieţii eram „eu serioasă”, iar în acea seară pur şi simplu nu puteam fi serioasă. (Radu a zis că eu şi când sunt tristă zâmbesc :D) Aşa că la final am ales portretul acesta:

Acestea fiind zise, vă urez o primăvară plină de însemnătate!  Nu uitaţi, 1-8 martie, Foto Union!