Aseară, pe la 12.30, mă întorceam de la concertul caritabil*** susţinut în Silver Church, şi înainte de a merge la culcare am publicat rapid mesajul ăsta pe Facebook:

Mă aşteptam să stârnească niscaiva reacţii, dar sinceră să fiu credeam că vor sări în sus fumătorii. Rezultatul însă, a fost altul: 70 de Like-uri şi vreo 27 de comentarii. Oameni care au scris că:

„It will happen in Romania too … soon. It was possible in countries like France and Italy where people used to smoke a lot… It’s possible in Romania too.”

 „da, da…asta e inca un vis si pentru mine”

” Exact la asta ma gandeam si eu. Si spun asta dupa ce m-am spalat pe par pt ca mirosea a fum dupa 3 ore petrecute intr-o cafenea. Sper totusi ca in 2013 sau cel tarziu 2014 sa se aplice legea pe care o tot asteptam.” 

„As da like de mai multe ori daca s-ar putea” 

„Si eu astept asta demult, inca visez ca se va intampla si in Romania.” 

Deci suntem mai mulţi cei care ne dorim asta. Eu una aş ieşi mai des în oraş dacă hainele şi cu mine n-am duhni la întoarcere. De fapt, cel mai tare mă enervează faptul că-mi lăcrimează ochii atunci când stau în fum excesiv. Efectiv mi se înroşesc şi plâng de fiecare dată.

Există vreun club în Bucureşti în care să nu se fumeze înăuntru şi nu ştiu eu? Dacă da, spuneţi-mi, vă rog. Dacă nu, nu credeţi că ar merge ca un club sa schimbe un pic regulile şi să se poziţioneze ca primul club bucureştean în care nu se fumează înauntru?

***Datorită trupelor care au acceptat să cânte gratis şi oamenilor care au plătit bilet aseară, s-au strâns 22.851 lei care vor atenua durerea copiilor de la Spitalul Marie Curie – secţia oncopediatrie.