Aşa cum vă spuneam săptămâna trecută, timp de 3 zile am fost gazda Echipei Albastre din proiectul „Europe on track„. Cu doar câteva zile înainte de sosirea lor în Bucureşti am fost întrebată dacă nu cumva aş vrea să găzduiesc pentru 3 nopţi un spaniol sau un belgian, iar eu am zis că îi pot găzdui pe doi dintre ei, fără să stau prea mult pe gânduri. Până la urmă am ajuns să-i găzduiesc pe toţi trei şi cred că a fost mai bine aşa.

Vineri şi sâmbătă au filmat câteva interviuri cu diverşi tineri ONGişti (le-am acordat şi eu un interviu, e posibil ca prin februarie să mă vedeţi timp de câteva secunde în documentarul lor 😀 ), dar ieri am considerat că e momentul să treacă şi ei de partea cealaltă a camerei. Aşa că i-am luat la întrebări, pe fugă, înainte să plece mai departe, către Sofia:

(acel „Hellooooo” de la început putea să fie „Hallooooo”, aşa cum salută berlinezii)

Faza amuzantă a zilei de sâmbătă: după vreo 15 minute de interviu, timp în care am răspuns la tot felul de întrebări, despre Europa, despre Uniunea Europeană, despre tineri, politică, sustenabilitate, antreprenoriat şi altele asemenea, Manu şi-a dat seama că microfonul era închis. Şi că tot ce am filmat era fără sunet. Panică! Era 11 şi ceva noaptea… eu chef de al doilea interviu nu mai aveam, ei erau mega obosiţi, de asemenea, dar ne-am străduit şi am reluat, pe scurt, părţile importante din primul interviu. Habar n-am dacă or să folosească ceva din interviul cu mine sau o să pice totul la montaj, dar asta o vom afla abia prin februarie 🙂 Eu măcar am o scuză: prima oară a fost mai bine! 🙂