Pielea de găină revine la Pro TV! Astă seară, de la 20.30, începe sezonul al doilea din „Românii au talent„. Şi fiindcă am avut luni ocazia să privesc montajul primei emisiuni, vreau să dau un pic din casă. 😀

Într-o sală mare de şedinţe, cu 4 plasme imense şi un telefon roşu, i-am ascultat pe Andi Moisescu şi pe Sexy Pavel Bartoş amintindu-şi cu drag de momentele picante din timpul filmărilor. Şi pot să vă spun că în acest sezon vom vedea mai multe talente, mai diversificate, din ce în ce mai ciudate. (ciudate în sensul că nu te-ai gândi la acel lucru ca la un talent, dar spectaculoase!)

Unul dintre concurenţii care mi-au rămas în minte (în sens negativ) îi spune lui Mihai Petre: „Ce-ţi mai place şhaorma…” Trebuie să ascultaţi tot dialogul, e un schimb de replici savuros. Tot el zice şi că se va înscrie la „Românii au talent” în America :))

Unul dintre concurenţii care mi-au rămas în minte în sens pozitiv provine dintr-o familie cu 13 fraţi şi a reuşit să-l impresioneze cu adevărat pe însuşi Sexy Pavel Bartoş! (înainte să vedem imaginile respective s-a întors spre noi şi ne-a spus că abia aşteaptă să ne vadă reacţiile, că e curios dacă o să ne atingă aşa cum l-a atins pe el)

 (în punguliţele de pe masă ne aşteptau falnice tricourile albastre inscripţionate cu mesajul din imaginea de sus: SUNT AL PATRULEA MEMBRU AL JURIULUI 🙂 )

Aşadar, dacă staţi în casă în seara asta, vă invit să-l vedeţi pe SexyPavelBartos alergându-l pe Smiley_Omul cu o cocă de pizza!

PS: Sunt curioasă cu cât va creşte numărul fanilor „Românii au talent” pe Facebook. Astăzi deja şi-a luat zborul în sus. Şi o să fie tot mai sus. 

 

(sursa: facebrands.ro)