Vestea zilei de 8 martie a fost selectarea mea ca blogger la #EurovisionRO. Aşadar, de la 19.00 voi fi astăzi în studiourile TVR şi voi încerca să… mă fac utilă. 🙂

Ştiu că românii în general nu apreciază emisiunea aşa cum ar trebui, însă 55 de ani la rând în care show-ul a fost difuzat fără întrerupere ar trebui să însemne ceva! Nu uitaţi că ABBA, Julio Iglesias şi Celine Dion au fost aplaudaţi pe scena acestei competiţii.

Aşadar, ordinea de intrare în concurs astă seară este:

1- Catalin Josan „Call my name”

2- Ana Mardare „If you find simple words to say”

3- Viky Red „If you ever feel”

4- RPK „Singura care”

5- Lucian Oros „The best a man can get”

6- Raluca Ocneanu „Time is on my side”

7- Electric Fence „Şun-ta”

8- Ovidiu Anton „I walk alone”

9- Miss Mary „Rollin’”

10- Mandinga “Zaleilah”

11- T&L „Twilight”

12- Ioana Anuţa „Girls don’t cry”

13- Tasha „Say my name”

14- Bianca Purcărea „Don’t say sorry”

15- Ana Mardare „This must be love”

Dacă vreţi să votaţi trebuie să: apelaţi 0900 16 09 XX (unde XX este numărul fiecărei piese în ordinea intrării în concurs) sau SMS la numărul 1267 cu numărul piesei preferate, tariful fiind de 0.37 E (TVA inclus). Fiecare piesă va putea fi votată de maxim 11 ori de pe un număr de telefon!

Alături de mine mai sunt invitaţi în Camera Verde şi Florin Suciu MarianIrina BărăgoiCostin Cocioabă + Cristi Dorombach şi Toader Păun. Citiţi-i şi pe ei. 🙂

Deocamdată eu mă duc să-i caut prin studio pe cei de la Hotel FM (reprezentanţii României la Eurovision 2011), pe gemenii de la Jedward şi pe indonezianca Anggun, cea care îi va reprezenta anul acesta pe francezi la Baku.

Dacă aveţi întrebări, aştept comentarii! Nu uitaţi că voi posta fotografii şi pe Facebook, iar cele mai proaspete bârfe vor fi pe twitter. Pe cine pariaţi? Poll-urile spun că: T&L, Mandinga, Ioana Anuţa, Vicky Red, Cătălin Josan.