Anul trecut pe vremea asta jucam şi scriam despre Planes – o aplicaţie de Facebook care readuce jocul “Avioanele” în atenţia tuturor, pe online. Cei de la Paravion.ro, organizatorii, tocmai au încheiat a doua ediţie (care a avut ca premiu un city break la Praga) şi deja au pornit-o pe cea de-a treia, special dedicată blogosferei de travel şi cititorilor ei.

Ce vreau eu să vă zic e că marele câştigător al acestei ediţii va fi premiat cu un city break la Bruxelles, unde va merge în primăvară împreună cu blogerul lui preferat de travel. Pachetul include bilete de avion dus-întors, 2 nopţi de cazare în camera single şi dacă va dori să mai ia pe cineva, biletele de avion şi locul în cameră double vor putea fi cumpărate la tarif net.

Acum, eu ştiu că-i puteţi alege şi pe Anca, AlexandraGabrielaIonuțLilianaLoredana/NarcisaUncle M sau Petruş, dar cum ar fi să mă alegeţi pe mine? 😀 Cei care au călătorit cu mine ştiu că pot fi un ghid bun, un călător cu intuiţie şi plin de voie bună şi un om care se descurcă şi atunci când dă de greu. În plus, la Bruxelles am mai fost o dată anul acesta, de Ziua Europei, atunci când am vizitat Parlamentul European. Am descoperit barul cu cele 2004 tipuri de bere, am testat câteva locuri unde găseşti ciocolată bună (asta nici nu-i foarte greu în Bruxelles, dar poţi să dai şi rateuri), am făcut o excursie de o zi în superbul oraş Brugge, m-am întors cu autostopul de la Maastricht la Bruxelles şi am încercat să aflu secretul statuii pişăcioase.

Iar dacă va câştiga o fată şi va dori să meargă cu mine la Bruxelles, promit să-i fac cunoştinţă cu cel mai frumos instructor de lambazouk din Bruxelles! 🙂

PS: Concursul se desfăşoară între 5 decembrie şi 19 decembrie 2012!