Cu emoțiile înainte, la Mîndruţă-n emisiune

Exceptând titlul de Libertatea de mai jos (scuze, dar așa e 😀 ), aseară am avut încă un minut de glorie. Am fost invitata lui Lucian Mindruță, în emisiunea online “Schimbă vorbă“, de pe gandul.info. Dacă într-adevăr vreți să vedeți cum nu m-am bâlbâit, găsiți aici înregistrarea.

capture_gandul

Și-acum, aș avea câteva completări de făcut:

1. Sunt foarte răcită, nu e chiar vocea mea, întru totul. (eram cu picăturile nazale-n geantă, iar producătorul emisiunii m-a așteptat cu ceai cald; mulțumesc Cristina Paul!)

2. freshome.com, blogul pe care l-am dat ca exemplu de ‘așa da’ (blog cunoscut în .com, început de un român), a avut în ultima lună de zile doar 54.811 de unici din România. Traficul ăla de peste 3.3 milioane lunar provine mai ales din SUA.

3. Mă întreb câți s-au prins că am zis Coman (care-i un bun prieten), când am vrut să dau exemplu de coleg cu C aflat ÎNAINTEA mea la catalog. :))

4. Profu’ de portugheză mi-a scris aseară că în sfârșit știe cum se pronunță numele meu!

profu de portugheza

5. Despre 4 povești de dragoste, începute în online și duse în offline, am scris aici. Voiam s-o dau exemplu pe printesaurbana.ro, dar nu mai tineam minte daca scrisese pe blog povestea ei de dragoste, sau imi povestise mie, la un ceai. Uitasem c-am scris și pe blog despre asta!10 Responses to “Cu emoțiile înainte, la Mîndruţă-n emisiune”

 1. done8989 says:

  Neața! Ai fost superbă și te-ai descurcat excelent ținând cont că Mândruță părea desprins din alt tablou.

 2. Anda says:

  Bravo Elena!

 3. addicted says:

  Te-ai descurcat foarte bine dar Mândruţă in multe a fost pe langa, in special cu glumele.

 4. Felicitări, Elena! 🙂 Felicitări pentru tot!

 5. Lavinia says:

  Ce frumos! Bravo Ela!

  A fost o surpriza foarte placuta pentru mine!

  Continua draga mea..:D

  Te pup,

  Lavi

 6. Ana Q. says:

  Mie mi-a placut mult emisiunea! Felicitari! ^.^

 7. Adriana says:

  Mândruță e în continuare un idiot! ”Schimbă vorba” imediat când nu e pe subiect cu toate că intră într-un subiect pe care nu-l stăpânește!
  Tu, draga de tine… mi-ai plăcut tare!

 8. […] cine este cel mai influent om în online. M-am uitat ieri la o înregistrare cu un interviu al Elenei Cîrîc, la emisiunea lui Lucian […]

 9. Livia says:

  Felicitări! 😀

 10. El. says:

  bravo ela! ps: eu m-am prins de punctul 3 😉

Leave a Reply

css.php