Minutul meu de glorie :-)

Am fugit ori de câte ori am putut de vorbitul în public, astfel încât nu credeam c-o să-mi văd prea curând numele scris pe un badge de speaker. Dar colegu’ Ionuţ m-a băgat la înaintare. Şi el se încadrează în categoria celor care au mai multă încredere în mine decât am eu. 🙂

Aşa că m-am prezentat azi la eTravel Conference, cu emoţii. (în comparaţie cu Răzvan Pascu & Alex Negrea, care  păreau atât de relaxaţi…) Până a venit momentul să vorbesc mi-a trecut şi mama emoţiilor, nu ştiam cum să-l fac pe Manafu să nu mă oprească, fiindcă abia începusem şi aveam cifre interesante de prezentat:

20130411_190923

De exemplu, ştiaţi că Paravion.ro – bilete de avion online a strâns, în timpul campaniei “Paravion te vrea Travel Reporter“, 4036 abonaţi la newsletter, în 35 de zile? Şi au avut o creştere de 17.797 fani noi, asta reprezentând 32,42% din numărul lor total de fani.? Cu doar 4 ad-uri, care au rulat separat mai puţin de 12 zile? (în martie faţă de februarie rata de engagement pe pagina lor de Facebook a fost cu 18,23% mai mare, conform Facebrands PRO.) Later edit: pentru campania asta dezvoltarea strategiei de comunicare de la conceptul creativ până la implementare a fost realizată de Spoon Media, proiect coordonat de Mihaela Ganea, Head of Digital.

În rest, m-am bucurat când, în panel fiind, Răzvan Pascu a vorbit de blogul Paravion şi l-a dat ca exemplu de “good practice”.

Mai mult, tot azi am aflat că blogul Paravion, pe care eu scriu din iulie 2012, a primit  “CORPORATE SILVER” în cadrul competiţiei ”Top Corporate Blogs 2013“. 

Acum pot să adorm liniştită! 🙂

PS: #Schiem a luat locul III la Bloggers relations!9 Responses to “Minutul meu de glorie :-)”

 1. Felicitari Elena pentru aceste cifre frumoase 🙂 Si somn usor!

 2. @Sabina ca sa nu se inteleaga gresit: pentru aplicatia Paravion eu doar am prezentat studiul de caz, pe baza datelor din Facebrands PRO. Am mai dat azi la conferinta si alte exemple, am incercat sa le gasesc pe cele bune, dar adevarul e ca se poate mai mult si mai bine. 🙂

 3. Pato Basil says:

  Pentru toate este un inceput, plus ca asa suntem noi intram mai greu in priza… dar suntem mai greu de scos :-p :))(ma refer la zodie)

 4. @Pato buna observatie 🙂

 5. Surubel says:

  Felicitari ! Inceputul e mai greu … 🙂

 6. Ana-Maria says:

  Felicitari, Elena, pentru primul public speaking!
  Mult succes in continuare!

 7. Zambesc says:

  Imi amintesc de prima interventie in direct la un post tv local, desi aveam ceva experienta cu emisiunile inregistrate…m-am facut de ras in direct, imi venea sa dau cu microfonul de pamant si sa o iau la fuga, ce mai.. in acele cateva secunde eram convins ca ma mut din oras de rusine. Dar cu timpul toate intra in normal, devine un reflex orice situatie care la inceput pare delicata.

 8. @Ana-Maria, multumesc pentru incurajari. N-a fost chiar prima oara cand am vorbit in public, doar ca fug ori de cate ori am ocazia. 😀 De fapt, depinde foarte mult si de context.

 9. […] titlul de Libertatea de mai jos (scuze, dar așa e ), aseară am avut încă un minut de glorie. Am fost invitata lui Lucian Mindruță, în emisiunea online ”Schimbă vorbă“, de […]

Leave a Reply

css.php