Tabăra de schi după cea de-a treia zi

În prima zi când ne-am aşezat la rând la teleschi mă cuprinseseră nişte emoţii teribile, fără să-mi explic exact de ce, fiindcă mai urcasem de suficiente ori cu teleschiul (în trecut) ca să nu am motive de panică. Vreau să vă spun că după primele 3 urcări nu mai am niciun fel de emoţie, odată ce am prins crosa cum trebuie. Ba chiar îmi place să urc cu teleschiul, am timp să mă relaxez, să-mi pun gândurile în ordine, să admir peisajul şi din când în când să împărtaşesc impresii cu unul din colegii mei.

Astăzi l-am auzit în continuare pe Toma zicând că mai întâi trebuie să învăţăm să cădem controlat, şi abia apoi să schiem. Şi pe Marius (instructorul) zicându-i lui Cristi că nu-l fură pe el, ci se fură singur. -> despre asta a scris şi Nebuloasa aici.

Apoi, am aflat (cam târziu) că al meu corp are un centru de greutate, şi că mi-e mai greu să virez la dreapta. Să vedem azi cum o dreg pe asta.

E clar că m-a prins rău de tot microbul; nu ratez nicio repriză de schi când se pune problema. (ce febră musculară) Pe schiuri mă întorc la Bucureşti, am zis! 🙂

#schiem este prima tabară de schi pentru bloggeri organizată de Arena Platos cu susținerea SonyVodafoneMichelinStaropramenFord, Perla Paltinisului şi Buonavista.5 Responses to “Tabăra de schi după cea de-a treia zi”

 1. frmshk says:

  Îți spun sincer că pozele și poveștile tale îmi dau o poftă nebună de-a mă urca pe schiuri… prima oară! Ahh, chiar îmi doresc mult, se poate și așa, târziu, la 32 de ani? Glumesc, știu că se poate dar… na, nu știu ce mă oprește!

  Felicitări, Elena, și multă baftă în continuare!

  • Multumesc mult, Loredana!

   Sa stii ca varsta ta nu e o piedica. Si in grupul nostru sunt persoane de 30+ care au avut curaj si au prins foarte repede. Iar daca vei citi articolul urmator, vei afla ca cei mai in varsta elevi ai instructorului meu aveau 74 de ani, sot si sotie! Deci se poate! Asa ca nu ezita, eu zic sa te apuci chiar iarna asta. Ca doar ai partii in apropiere… 🙂

 2. vienela says:

  Am pus si eu schiurile in picioare o data, cand aveam vreo 20 de ani, dar mi-am dat seama imediat ca nu este de mine acest sport. :))
  Mai ramai cateva zile pe acolo, poate se asterne putina zapada pe drum, daca vrei sa te intorci pe schiuri. Deocamdata la Ploiesti ploua. Cred ca nici la Bucuresti nu este altfel. :))

 3. […] începător. Mai multe povești din Tabăra de Schi de la Păltiniș, pe scurt #schiem, găsiți la Elena sau la […]

Leave a Reply

css.php