Amintiri din epoca dulapului cu postere

Ina a deschis cutia Pandorei în seara asta:

Ina_Titanic

Iată așadar câteva postere cu “Jack” și scenele memorabile din Titanic, nici nu-s multe, nu? În niciun caz nu putem vorbi de-o obsesie. 🙂

Dar sunt sigură că Sasha are dreptate:

sasha

Așa că hai, mărturisiți-vă și voi păcatele adolescentine. 🙂

Pe mine trebuie să mă credeți pe cuvânt. Pe vremea când îmi făceam selfie-uri, asupra dormitorului (pe care-l împărțeam cu frate-miu) guverna țanțoșă doamna Angelia Jolie, dintr-un preafrumos poster provenit din Tomb Rider (via BRAVO), lipit cu mare atenție pe interiorul ușei de la cameră.

M-am gândit și la frate-miu când am pus-o pe Angelina pe ușă, și nu pe Johnny Depp, Chad Michael Murray sau Orlando Bloom. Dar, recunosc acum oficial: printre Dan de la O.C.S., Kylie Minogue, Eminem, Pink, Metallica, Marilyn Manson!!! (în cea mai “cute” ipostază a sa, dacă există așa ceva) și alți idoli (?!), am avut multă vreme și-un poster cu Leo di Caprio.

Și, poate într-o altă zi, când n-o să-mi fie rușine, o să vă zic că i-am avut inclusiv pe Vierme, Șopârlă și Hienă pe perete… (dau vina pe DTPistul de la BRAVO Girl pentru asta!)

La final, dacă tot suntem aici, ei bine, să vedeți, așa arătam eu într-o noapte din aprilie 2004, când cu mare talent dădeam din plete pe rock…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Comentați? 😀8 Responses to “Amintiri din epoca dulapului cu postere”

  1. vali says:

    ce model e covorul?

  2. semeni cu angelina in poza aia 🙂

  3. klador says:

    Mdaaa,ce vremuri…aveam si eu o multime de postere cu trupe rock pe usile de la dulapuri.Acum nu cred ca mai exista prea multi adolescenti cu postere pe pereti:))

    • Probabil ca nu-si mai pun postere pe pereti, gasesc ei alte variante. Plus ca acum sunt mai multe alte tipuri de obiecte branded de la artisti. (de la tricouri, cani, magneti, pana la genti si altele)

Leave a Reply

css.php