Caut coleg/ă de birou cu care să dezbat campaniile din social media :)

În primul rând, trebuie să fii un forward thinker. Fiindcă Webstyler-ii  în general sunt forward thinkers. Apoi, Job Title-ul nu e clasicul “Social Media Specialist”, și nici “Social Media Guru”, ci cel de “Social Media Detective”. 🙂

Căutăm un coleg meticulos, analitic, team player, dispus să testeze tool-uri noi, pasionat de new technologies și nu în ultimul rând, prieten bun cu Excel-ul și cu cifrele.

E un job full time, dar entry level, 1-2 ani de experiență (monitorizare, mediafax, research) ar trebui să te ajute s-o convingi pe Cristina (HR-ul) că ești omul potrivit. Ca background credem noi că ASE-ul, științele politice, sociologia sau psihologia ar fi de folos.

Apoi, ar trebui să te pricepi la interpretat cifrele din google analytics, facebook insights (și celelalte tool-uri de monitorizare pe care le folosim), să nu te sperii de bazele de date, să ai înclinație către statistică și să faci și content editing. Asta presupune să scrii corect și fluent.

Pe scurt, căutăm omul-detectiv, care caută (și găsește) insight-uri valoroase. Vrem să-ți facă plăcere munca de monitorizare și raportare, să descoperi oportunități și să faci previziuni + real time marketing. Dacă nu te-ai speriat încă, trimite repede CV către forward.thinkers[at]webstyler.ro.

Bonus? O poză de ieri, de la Ziua Copilului. 🙂19 Responses to “Caut coleg/ă de birou cu care să dezbat campaniile din social media :)”

 1. La chestia cu detectivul zic eu ca ma pricep si creativ sunt mai mult decat trebuie uneori. Problema e ca nu-mi caut loc de munca, inca, asa ca dau share mai departe.

 2. Marius says:

  Ce salariu oferiti?

 3. @Marius, nu sunt eu in masura sa stabilesc asta, si in niciun caz nu e genul de informatie pe care urmeaza s-o public pe blog.

 4. @Dragos, sharing is caring 🙂

 5. Bogdan Nitu says:

  @Marius: Cautam oameni care au intai alte curiozitati.

 6. Marius says:

  “In niciun caz nu e genul de informatie pe care urmeaza s-o public pe blog”. Nu inteleg de ce ar fi un subiect atat de tabu.

 7. Fecioru Florina says:

  Un forward thinker se gandeste tot timpul la viitor. Ceva de genul: ce o sa mananc la anul pe vremea asta. Vrem nu vrem Maslow a pus cu un motiv mancarea la baza piramidei.

 8. Diana Florea says:

  Mi am depus candidatura! Chiar sunt in cautarea unui loc de munca ;), pare f interesant jobul.

 9. @Marius, nu e un subiect tabu, dar daca angajatorul ar fi vrut sa precizeze informatia asta in anunt, ai fi stiut deja “cat e halatu’ “. Altfel, ti-a raspuns Bogdan (sefu’) mai bine: cautam oameni care au intai alte curiozitati.

 10. Marius says:

  Intreb “mai intai” pentru ca nu doresc sa-mi pierd timpul. Daca va trimit CV-ul o sa intelegeti.

 11. camelia says:

  este genul de articol care, atunci cand il citesc, ma bucura si ma intristeaza in acelasi timp, ma bucura deoarece vad ca inca se cauta oameni talentati care isi doresc sa contribuie in mod valoros la munca unei echipe(deci nu toate statisticile sunt mincinoase si indreptate spre publicitate)…dar in aceeasi proportie ma intristeaza, pentru ca ma determina sa-mi pun intrebarea…”cat de tare mi-am gresit meseria?”….si automat sa-mi si raspund.
  La cat mai multe CV-uri potrivite depuse and “may the worthiest be the chosen one” ! 🙂

 12. Chris says:

  Mda. Adica voluntariat … ca banii sunt putini la jobul asta. Tipic romanesc.

 13. @Chris, pe ce te bazezi cand spui asta? Avand in vedere ca am colegi care sunt de 10 ani angajati in firma asta, as presupune ca sunt multumiti. 🙂

 14. […] e brăilean de-al meu, și când am făcut cunoștință mi-a zis: “Știu cine ești. Datorită ție sunt azi aici. (către ceilalți) Deci, să știți că blogul ei e citit, să n-o certați dacă […]

 15. Alex says:

  mai e valabil anuntul?

 16. @Alex, din pacate nu. Avem deja coleg nou, care a aflat de job de pe blogul acesta. 🙂

 17. […] dată când am scris pe blog despre un job disponibil din marcom, s-a lăsat cu angajarea unui nou coleg în dep. de […]

 18. […] iunie 2014 căutam #peblog coleg/ă de birou cu care să dezbat la birou campaniile din social media. Și așa l-am cunoscut pe Cristi. În […]

Leave a Reply

css.php