Portret de femeie, în ie :-)

Doamnelor, săptămâna aceasta, Foto Union organizează ediția 2014 a campaniei Portret de Femeie, în parteneriat cu Doina. Evenimentul se desfășoară în București, în perioada 1-8 martie, la salonul Monroe din Calea Floreasca 99-101, zilnic între orele 17.00 și 21.00.

Fetele de la Monroe au pregătit o ofertă specială “10 min look” la numai 49 de de lei (programări la 0731.264.083). Specialiștii de la HP vin cu o surpriză pentru fiecare participantă la Portret de Femeie: un print în format A4.

Eu m-am răsfățat joi seara, după job, și rezultatul îl vedeți mai jos. În principiu, i-am zis stylistului de la Monroe că vreau ceva natural. Și ce e mai natural decât părul un pic ciufulit? Ciufulit cu stil, să zicem. 🙂

Elena Cîrîc _ Portret de femeie

Dress-code recomandat: ie românească. (cei de la De altădată pun la dispoziția voastră mai multe modele de ii ce pot fi folosite în ședința foto)

Locație: Calea Floreasca 99-101 (harta aici)

Programări la: telefon 0762.293.966 (Claudia)

Atenție, portretul e gratuit! 🙂2 Responses to “Portret de femeie, în ie :-)”

  1. Marcel says:

    Un “rezultat” care surprinde farmecul originalului.
    Iar pentru cei ce cauta portrete de doamne si domnite din alte vremuri, un blog:
    http://deieri-deazi.blogspot.ro

  2. […] mic martisor:Ana Q, Nice, Zina, Aliceee, Hapi, Iulia, Adriana, Emme, Lilly, Pinky Rainbow, Claudia, Elena , sigur am uitat pe cineva, astfel ca lista ramane […]

Leave a Reply

css.php