SkirtBike cu soare

De obicei la SkirtBike ploua. Azi, însă, a fost soare. Parcă prea mult soare, dar nu m-aș plânge de asta, fiindcă vor mai urma și alte ediții, și nu vreau să invoc eu spiritele rele.

SkirtBike 2014 3

(Mulțumim, Zdeto, pentru foto!)

Elena_Skirtbike 2014

(Mulțumesc, Cătălin Georgescu)

De ce e SkirtBike un eveniment util v-am mai spus și acum doi ani.

Despre mersul pe bicicletă prin București am mai povestit și la începuturi, acum 3 ani:

Așa că, ce să vă spun nou acum?

Mai bine vă las cu un citat vechi, nemuritor:

„Când apărea pe Calea Victoriei, aristocraţii de la Capşa, burghezii de la Oteteleşanu şi boemii de la Kubler abandonau politica şi şvarţul ca să admire superbul exemplar ciclist. Bicicleta cu ghidon de argint era a unei suple şi elegante fiice a Evei, cu zulufi negri, cu pantaloni de catifea mov strânşi pe picior, cu bluza corai din care fluturau mâneci înflorate, cu ghete înalte şi cu o caschetă de mătase albă, înfăşurată în voal alb, din care răsăreau încrucişate două ace mari á la Madame Butterfly”. (Alexandru Predescu în „Vremuri vechi bucureştene”, despre Maria Mihăescu, cunoscută şi sub porecla de „Miţa Biciclista”)5 Responses to “SkirtBike cu soare”

 1. Laura says:

  Toate ca toate, dar domnul in fusta e… magistral 🙂 Am trei colege in birou care au fost la Skirt Bike, ele n-aveau aceeasi atitudine pozitiva ca tine in urma experientei, dar mi-a facut placere sa le aud povestind. Poate anul viitor vor participa si eu.

 2. @Laura, serios, exista persoane care n-au avut o experienta placuta? As vrea sa aflu de ce, cum.
  Daca te hotarasti la vii la editia urmatoare, vedem cum facem, ca sa pedalam impreuna. 🙂

 3. Andreea says:

  Felicitari pentru participare! Sper ca la anul sa fiu si eu prezenta!

 4. Laura says:

  Elena, da, dar nu din cauza organizarii sau a evenimentului in sine. De una dintre ele s-a luat un taximetrist care i-a vorbit urat, ceva de genul asta. Erau dezamagite de atitudinea oamenilor, a pietonilor, a soferilor.

 5. @Laura, ah, acum inteleg. Am avut si eu un astfel de gust amar dupa una dintre editii, dar stii cum e – ce nu te omoara, te face mai puternic.
  http://elenaciric.ro/2012/ce-nu-mi-a-placut-la-skirtbike-4.html

Leave a Reply

css.php