63 de vacanțe cu Lipton la mare

Vineri am “spart ușa” mai devreme și-am fugit spre mare. Eu și corporatiștii din Pipera. 🙂 Și cum șoferul autocarului înfrunta traficul din București, iar eu email-urile venite pe adresa de birou, deodată ne-am trezit pe autostradă, sub o ploaie iute cu piatră. Mă uit șugubăț la Ina, Ina îmi zâmbește complice: doar n-o să ni se întâmple nouă! Nu cu So(a)re lângă noi:

Casa_Lipton-Sore

Cu optimismu-n sânge, când am ajuns la mare am găsit #casalipton sub același soare cu cer senin sub care o lăsasem în mai. Și-așa a-nceput marea petrecere de lansare a Casei si a plajei Lipton.

Bagajele au fost rapid aruncate-n hol, hainele corporatiste au fost preschimbate mai ceva ca-n Harry Potter (Alohomora!), ochelarii galbeni de hipster au fost luați în primire, iar cocktail-urile pregătite de Vali Luca cu Lipton Mojito rapid au început să se evapore…

IMG_1273

Casa Lipton_56

Casa Lipton_65

Am dansat haotic,

Casa Lipton_49

(cu patos și dedicare, da?)

i-am urat LMA în grup lui Dragoș Asaftei,

Casa Lipton_46

am făcut Karaoke împreună cu Sore și Dorian,

Casa Lipton_68

am înotat la 2am cu Andreea Ibacka și cu Ina,

(fără poze, bine?)

Ok, ok, hai cu-un selfie dinainte:

și-am privit în avanpremieră primul spot Lipton filmat în România (de Iulian Moga):

Making-of-ul e super amuzant, încerc să vi-l arat curând. Trebuie să fi fost, priviți aici:

Filmare spot Lipton_1

Filmare spot Lipton_Sore & Dorian

Spotul s-a filmat pe plaja Lipton de lângă Obelisc-ul din Costinesti, și în Casa Lipton. Motiv pentru care sâmbătă toată ziua, încă se chinuiau să șteargă urmele celor 5 tone de nisip aduse în spatele casei:

20140614_133533

Întreaga mobilizare descrisă mai sus s-a făcut pentru că vara aceasta consumatorii din toată țara sunt invitați să-și petreacă vacanța în Casa Lipton din Costinești și pe plaja special amenajată dincolo de podul de lângă Obelisc, înscriind codurile promoționale de pe sticlele de Lipton Ice Tea pe site-ul www.ovarapezi.ro. În fiecare zi cineva va câștiga pe site o vacanță în 2 la mare (timp de o săptămână), iar în fiecare oră altcineva poate câștiga o pereche de ochelari d-aștia cool.

Casa Lipton_12

Eu voi reveni în Casa Lipton în luna august, pentru a mă convinge cu ochii mei că fanii Lipton știu să se distreze. 🙂 Voi, în afară de concursul de pe site, puteți participa și la concursurile de pe Facebook. În fiecare marți veți primi o provocare nouă.

Câte #oVARĂpezi, să fie!

Casa Lipton_1034 Responses to “63 de vacanțe cu Lipton la mare”

 1. camelia says:

  Alohomora!mai este folosit de cineva(inca!), this is also my salute (only for friends) 🙂
  Am vazut spot-ul la TV… si am fost asa happy, gen: “uite, uite! acolo o sa merg si eu!! yey!”. Abia astept!

 2. Laura says:

  Vara asta toate-s mojito. Avem bere mojito, inghetata mojito, suc mojito 🙂 Pe primele doua le-am testat, Liptonul mojito nici nu stiam ca exista, o sa ma uit dupa el. De acum vreo doi (poate trei?) ani cand am descoperit Liptonul verde cu arome – a fost atunci o campanie cu Simona Tache si oracolul, foarte simpatica – am ramas fana. In plus, Liptonul e printre foarte putinele bauturi care n-au brandul pe capac si pot sa fac diverse activitati cu capacele : )))) Tu ai idee cat Lipton am baut pentru capacele astea? http://laurafrunza.com/2012/12/06/tablou-cu-luminite-din-capace-de-plastic/ si http://laurafrunza.com/2012/11/13/tablou-cu-bradut-de-craciun/

 3. @Camelia, inca un lucru pe care-l avem in comun! 🙂

  @Laura, cam asa e, am observat si eu. Frumoase indeletniciri mai ai. Trebuia sa te luam cu noi la decorarea casei Lipton, sigur ne-ar fi ajutat ideile tale. 🙂

 4. Laura says:

  Data viitoare 🙂 Construim o decoratiune de perete cu tema maritima din capace de Lipton 🙂

Leave a Reply

css.php