UTOK și Dorel

UTOK a lansat azi primele două modele din gama telefoanelor rugged și le-a denumit “Dorel” și “Explorer”. Citez din comunicatul de presă:

UTOK Dorel este destinat celor ce experimenteaza in fiecare zi conditii provocatoare, in timp ce UTOK Explorer se adreseaza celor cu simtul aventurii, dornici sa cunoasca fiecare colt al naturii. Cu ajutorul invelisului cauciucat, certificat IP67 ce le face rezistente la praf si scufundarea in apa timp de 30 de minute, UTOK Dorel si Explorer sunt perfecte pentru utilizarea in conditii extreme.

utok_dorel_7

Vali zice că-i “un telefon cu nume interesant”, Corina scrie că-i cel mai tare nume de produs, Victor spune că-i “un nume care face cât trei campanii de promovare”, iar Răzvan nu-i de acord, lui nu i se pare în regulă că cineva (brandul UTOK) culege acum roadele altcuiva (agenția NextCap care a creionat personajul Dorel din spoturile Unirea). Dan pune verdictul: nume neinspirat.

Să fiu sinceră, nici mie nu-mi place prea mult numele ăsta. Dar din alte motive. Din aceleași motive pentru care n-am fost niciodată de acord cu Dorel, de fapt. Fiindcă mi-ar plăcea ca publicitatea să educe, să promoveze valori, nu să bată palma cu “dorei”. În plus, “UTOK” și “Dorel” alăturate-s cam ca nuca în perete. But maybe it’s just me. Voi ce ziceți?

PS: Dacă vă întrebați ce-i cu bannerul UTOK din sidebar-ul blogului meu, povestea pe lung e aici. Pe scurt: mai mulţi bloggeri au donat spaţiu de publicitate pe blogurile lor, pentru o campanie ad-hoc. La schimb, copiii de la Oncologie Pediatrică Fundeni au primit de Crăciun în dar 30 de tablete UTOK. Deci nu-s hater. 🙂6 Responses to “UTOK și Dorel”

 1. Irina Nitu says:

  “Telefoanele au garanţie de cinci ani, o lună gratuită de filme şi seriale prin Seenow, o lună de acces gratuit la Zonga, 100 de cărţi preinstalate şi aplicaţia Getlokal.” ….se plictiseste Dorel sa dea cu tarnacopul sau o muncit juma’de ora si e obosit, scoate telefonul si mai citeste o carticica. :))

 2. Irina Nitu says:

  si procesoarele sunt cam slabe… il si vad pe Dorel plin de nervi cu telefonul in mana ““Dorele, ne mişcăm şi noi mai cu talent?” :))))

 3. idaho says:

  Să știi că și eu mă gândeam că “iutoc dorel” sună ciudat. Dar îmi mențin opinia, iar Dorel, chiar dacă a fost invenția unei agenții a fost adoptat de etosul perioadei. Poate e la limita eticii, dar acceptabil.

 4. parerea mea este ca nu culege nimeni roadele nimanui, pentru ca telefonul e doar o alta gluma cu dorel, dar nu la fel de buna ca cele de la coniac. nu cred ca va avea mare succes.

 5. parbrize says:

  Este un telefon ok, numele este urat rau de tot… dar este rezistent, sa nu va asteptati la mari performante, este destul de slab fata de ce este pe piata in ziua de azi, bine nu performanta este punctul lui forte

Leave a Reply

css.php