23 aprilie 2016 – ziua dedicată bicicliștilor!

Sâmbătă, pe 23 aprilie, ar fi trebuit să fiu cu bicla spre mare, dar momentan am decis să mă mulțumesc cu pozele lor de pe Facebook. 🙂

Sâmbătă se desfășoară și cea de-a doua ediție a Road Grand PINK, un concurs de ciclism doar pentru fete, la care anul trecut am învățat să număr până la 5. 🙂

Sâmbătă, la Romexpo, se întâmplă “I Bike Bucharest“, un eveniment organizat de OPTAR şi EXPOBIKE, în cadrul căruia participanții și bicicletele lor vor forma o bicicletă uriaşă, care va fi fotografiată şi filmată de la înălţime. Ora 13.00!

Și tot sâmbătă e și Marșul Bicicliștilor, cel de-al optulea Marș al Bicicliștilor: Ne întâlnim la ora 14.30, la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herăstrău, toți aceia care ne simțim stingheri într-un oraș al mașinilor. Vă așteptăm să cerem împreună un #oraspentruoameni.

Alte vești tematice:

Bucharest City App au lansat Bike Zone – Categorie nouă dedicată bicicliștilor! Veți găsi mai bine de 30 de magazine și service-uri de biciclete, toate centrele de închiriat din București și localurile bike friendly. Iar pentru turiștii străinii, dar nu numai, au pregătit un itinerariu perfect de parcurs cu bicicleta: din Herăstrău și până-n Centrul Vechi.

IKEA a lansat Sladda – prima lor bicicletă. Cam așa arată:

SLADDA_bicicleta (1)

(momentan nu se găsește în România, nu vă impacientați)

Pedalați, copii, pedalați cu spor! 🙂

PS: Ne vedem pe traseu, pe undeva?2 Responses to “23 aprilie 2016 – ziua dedicată bicicliștilor!”

  1. Mara says:

    Merci pentru informatii! Mie imi e extrem de frica sa merg cu bicicleta in Bucuresti! Din pacate la cati “nenorociti” sunt in trafic (ma refer la conducatorii auto), de multe ori ai noroc ca nu mori in masina! O sa imi descarc aplicatia, poate mai prind curaj si ma aventurez si eu, ca doar nu sunt singura!

Leave a Reply

css.php