2016 a fost anul în care am scris cel mai puțin pe blog. În continuare am muuuulte articole în draft, pe care n-o să le mai public, probabil, niciodată. Mai jos am selectat totuși câteva articole și experiențe pe care am reușit să le marchez pe blog.

Am mâncat cea mai bună plăcintă de brânză, aburindă, la coborârea de pe Piatra Mare și am scris despre orașul în alb și bucuriile uitate.

Am povestit despre Glasgow și Edinburgh, fiindc-am petrecut frumos câteva zile în Scoția.

Despre masivul Hăsmașul Mare și cazarea faină din județul Harghita. O altă cazare faină veți găsi la Pensiunea Elena, din satul Criț.

L-am cunoscut pe Toma Coconea. (Tomiță 🙂 )

Am scris despre ziua dureroasă în care tata ar fi împlinit 60 de ani.

La Snowride 2016 am înteles și eu în sfârșit cum e cu cei 150 de km de partii interconectate. De vis!

Am publicat cel mai apreciat articol al meu, despre brăileanul care s-a întors acasă după ce-a studiat la Stanford, Harvard și University of Texas.

Despre Măgura – Peștera – Bran – Predeluț – Zărnești cu bicicleta și cum n-am ajuns Cu bicicleta la mare

Cu caiacul pe Neajlov, pentru prima oară

Am petrecut un weekend excelent de călărie și relaxare la Potcoava, în Runcu, jud. Dâmbovița și am scris despre prima ediție de Haidook Summer Fest.

Am pedalat pe urmele istoriei la Clejani – Bulbucata.

Mi-am testat ADN-ul și-am descoperit că sunt 52% East European, 42% Italian/Greek, 2% European Jewish.

Am plecat voluntar la Jocurile Olimpice de la #RIO2016 și asta a fost cu siguranță cea mai tare experiență din 2016. Ocazie cu care am intrat și în Gașca lui Coubertin, despre care o să mai auziți.

În septembrie am văzut apusul de pe vf. Negoiu, iar în noiembrie m-am bucurat de prima zăpadă pe creasta Făgărașului. Despre cea din urmă experiență n-am mai apucat să scriu pe blog, cum de altfel n-am scris nici despre Roma, campania Cumințenia Pământului, întâlnirea cu Cioloș și alte întâmplări frumoase.

În octombrie am participat la conferințele The Power of Storytelling#TEDxBucharest și TEDxBucharestWomen

Despre călătoriile mele am scris și pe blog-ul momondo.ro. Despre călătoriile altora, aici.

Hai cu 2017, să vedem ce-aduce! Sper să avem un an minunat, plin de vise implinite, vesel, frumos, glorios, cu sănătate, succes, noroc și fericire, cu bucurii, magie, călătorii și întâmplări neîntâmplătoare. Și cu sens.