When in Rome… ?

Mai țineți minte articolul acela de la finalul lunii octombrie, în care vă întrebam care pe unde plecați în weekend-ul prelungit de 1-4 decembrie și în care vă recomandam peste 50 de zboruri la preț mic? Ei bine, în cele din urmă noi ne-am luat bilete la Roma. Plecăm mâine, trei cupluri și-un bebe. (E prima oară când călătorim cu un bebe, o să fie cel puțin interesant, nu?)

Partea bună e că am luat biletele din timp, pe 2 noiembrie. Partea proastă e că n-am avut timp (nu mi-am făcut timp) într-o lună de zile să mă gândesc un pic mai în detaliu la excursia asta, să văd ce-au mai scris alți bloggeri care-au fost de curând pe acolo, să schițez un itinerariu cât de cât.

Până acum câteva minute nici măcar nu știam cum e vremea în perioada asta în Roma. Oare e de cizme sau de pantofii ăia cei mai comozi?

Și-acum serios, aveți ponturi/recomandări/sfaturi pentru 4 zile la Roma? Până acum știu că la restaurantul Naumachia, aproape de Colosseum, au cotlet bun de berbecuț și stridii delicioase. (mersi, Andrei!) Și mai știu de la Cezar că se mănâncă foarte bine la Ponte e Parione, lângă Piazza Navona.

Altceva? Ce nu trebuie să ratez? În afară de Colosseum, Fontana di Trevi, Columna lui Traian, castelul Sant Angelo…

Roma_125_result

Roma_305_result Roma_112_result4 Responses to “When in Rome… ?”

  1. Roxana Alina says:

    Parcul Villa Borghese si stradutele laturalnice ale Romei.
    Sper ca ai luat (si) pantofii cei mai comozi, e mult mai placuta vremea acolo in perioada asta decat la noi. Dupa cum ziceam si pe Facebook,noi am prins 18 grade in decembrie, ceea ce a dus la geaca de piele + adidasi. Doar intr-o zi au fost 14 grade si nori, si-am fost pregatiti si pentru asta. 😛
    Sper sa prindeti si voi vreme grozava si sa aveti timp sa profitati de Roma, la maxim. E minunata!

  2. Vlad says:

    Urcați în cupolă la San Pietro. Pe scări chiar, că e mai interesant 😉

Leave a Reply

css.php