Sail fast, live slow!

A trecut aproape un an de când s-a înfiripat ideea de a pleca pe marea Ionică la bordul unui yacht, cu câțiva prieteni și-atât. Îmi aduc aminte perfect: eram în Journey Pub, la o degustare de vinuri „Aurelia Vișinescu”, la invitația Carminei, într-o zi de noiembrie. Întâmplător ne-am găsit acolo cu niște prieteni comuni, Ioana & Cristi, care-au lansat invitația deschisă.

Iar noi n-am stat prea mult pe gânduri, am fost vreo 7 care-am zis HAI! Deși nu știam exact costurile, nu știam itinerariul propriu-zis și, poate cel mai important, nu știam ce experiență de sailing are Cristi.

Nici acum nu știm. 🙂 Dar azi plecăm!

Traseul e oarecum descris mai jos, zona Lefkada – Kefalonia:

Azi spargem ușa la birou mai devreme, la noapte dormim câteva ore într-un hotel grecesc situat la granița cu Bulgaria, iar mâine la prânz facem prezența în marina Lefkada. Timp de 7 nopți vom dormi pe așa ceva:

(foto)

8 persoane, 4 cabine cu pat dublu, 2 băi și un salon cu bucătărie spațioasă. În rest, costume de baie, măști de snorkeling, saltele de plajă, sandale de trekking, cărți, boardgames și niște sticle cu vin.

Paaaaa!4 Responses to “Sail fast, live slow!”

 1. Amy says:

  Ce idee misto! Suuper, mi-ar placea si mie o astfel de experienta. 🙂 Ideea e buna pentru un grup mai mare de prieteni, asa in 2, parca n-are acelasi farmec.

  Have fun!

  • Noi am fost 8 persoane, mi s-a parut cifra perfecta. Daca am fi fost mai multi, ne-ar fi fost probabil mai greu sa ne coordonam. Asa, puteam face activitati de grup si daca 1-2 dintre noi n-aveau chef si doreau mai degraba sa stea singuri, sa citeasca sau sa faca orice altceva. De exemplu, intr-una din zile am inchiriat o masina (duba) pe insula Kefalonia, iar Ioana si Cristi au ramas mai aproape de barca, au preferat mai degraba o zi mai putin obositoare. Deci fiecare putea alege ce-avea chef sa faca.

   Probabil e frumos si-n doi, ca o luna de miere. Depinde 🙂

 2. […] –Hai hui cu yahtul. Pfff… ce vis! […]

 3. […] 8 persoane, 4 cabine cu pat dublu, 2 băi și un salon cu bucătărie spațioasă. În rest, costume de baie, măști de snorkeling, saltele de plajă, sandale de trekking, cărți, boardgames și niște sticle cu vin. Doar v-am zis. […]

Leave a Reply

css.php