1. Primul proiect al Echipei 3 din cadrul Internship 2.0 este unul de natură civică. Se numește  Sprijină persoanele cu dizabilităţi şi este realizat în colaborare cu Ambasada Britanică din România și Cristian Manafu.

Dacă nu te-am rugat până acum sa completezi chestionarul, considera ca fac asta acum!

Citeste mai multe aici

2. Este vorba despre Urban Soup Night. Mai exact sambata, pe 5 septembrie, de la 19.00, in Parcul Tineretului (intrarea Sincai), Tara Duveanu & Co ne invita la o supa promisa de Bucatar Sef Copolovici si la o portie de dansuri irlandeze impreuna cu Irish Way. Banii stransi in urma acestui eveniment vor merge la construirea compartimentului de terapie intensiva nou-nascuti de la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Mai multe informatii despre eveniment si modalitati de donatii, pe blogul lor

3. Asociatia Jungen Rumänen eine Chance! si-a propus sa puna bazele unui nou concept artistic si social in Romania: Community dance.

100 de tineri din toate mediile sociale – orfani, copii din familii instarite, persoane cu deficiente de auz sau locomotorii, vor realiza spectacolul de dans contemporan Pasarea de Foc, pe muzica lui Igor Stravinski, si il vor prezenta pe scena la Bucuresti si Sibiu.

Premiera spectacolului Pasarea de Foc va avea loc tot pe 5 septembrie 2009, ora 20 in  Sala Mare a Teatrului National

Cititi mai multe aici