La finalul zilei aflu si eu de pe twitter ca azi e Blog Day! ( ironia sortii! ) Si cica-ar fi frumos sa recomand 5 bloguri. Sigur, cu cea mai mare placere:

Raluxa – de cand ne-am cunoscut la RoBlogFest ea e „my big sis”. Pe langa compatibilitatea noastra de Capricorni, printesa urbana are un stil foarte placut si personal de-a scrie. O sa va indragostiti si voi de ea 🙂

Ovi Sirb este un nebun si jumatate, de doar 24 de ani. Scrie zi de zi, dar doar unele posturi sunt GENIALE (:P). De exemplu, va recomand unul recent si unul mai vechi .

Gogu Kaizer este Gogu Kaizer si nimeni altcineva nu este Gogu Kaizer decat el insusi. Recunosc ca nu-s cititoare fidela, dar imi place stilul lui de mor!

Casandra are un blog cu muzica buna si poze faine. De altfel, Casandra este o tipa cu mult bun simt si asta se poate vedea cu usurinta din blogul ei.

Cristian Șuțu are idei geniale, recomanda filme bune, scrie foarte bine, dar scrie despre politica. E un om polivalent. Ieri, de exemplu, Antena3 a difuzat un amplu reportaj pornind de la o idee de-a lui.

Acestea fiind zise, s-aveti o saptamana faina! Intre timp, eu imi petrec ultima saptamana din acest an in Bucuresti si ascult pe repeat:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cuannwVRCoc&hl=en&fs=1&]