Va spuneam la un moment dat ca fac parte din echipa CeRecomand.ro

Deunazi citeam comentariile lasate la un articol de-al lui Cabral, editor si initiator al proiectului. Omu’, proaspat intors de la mare acum vreo 7 saptamani, s-a gandit sa recomande cititorilor pensiunea Sea Breeze( Navodari)

A fost de cel putin 3 ori, a avut parte de experiente placute acolo si a vrut sa impartaseasca lucrul acesta. Fireste, au urmat comentariile. Unii ziceau de bine, altii blamau.

Hai sa va zic si  parerea mea. Eu am fost saptamana trecuta in delta, cu cortul, impreuna cu mai multi prieteni. La intoarcere, unii au plecat cu zambetul pe buze, iar altii nu stiau cum sa faca sa ajunga mai repede acasa. Desi am avut parte de aceleasi experiente! Suntem oameni si percepem lucrurile diferit, mai ales ca intervin si factorii perturbatori. Daca as vrea sa merg in weekend la mare si m-as incadra in buget, as merge pe mana lui Cabral. Dar sunt constienta ca e posibil ca mie sa nu-mi placa nici cazarea, nici ospitalitatea gazdelor, nici mancarea, nimic. Sa-l iau pe Cabral la suturi? De ce?  Atata timp cat nu face o reclama proasta la un produs prost pe care toti sa-l desconsidere unanim, nu vad nemultumirea. D-aia exista cel putin 100 tipuri de ciocolata: ca sa putem alege! Sau sa luam cuplul Nikon – Canon. Daca pui fata in fata un fotograf cu Canon si un posesor de Nikon, n-o sa ajungi vreodata la o concluzie. Fiecare crede ca aparatul sau foto e cel mai bun.

Asadar, este imposibil sa-ti placa tot ce-mi place mie! E doar alegerea ta daca mergi pe mana mea sau nu. Si eventual sa-mi multumesti daca ti-a placut 🙂 Dar sa nu-mi dai in cap daca tie nu-ti place telemeaua de vaca de la Hochland sau mancarea de la Caru’ cu bere.