Dupa prima zi in Barcelona stiu ca nu mi-ar placea sa locuiesc aici. Bine, prima zi a fost cea de duminica, dar in afara de Arcul de Triumf si Sagrada Familia de la distanta n-am vazut mare lucru. Fiindca am venit eu cu ploaia dupa mine, fapt pentru care Adela ma uraste. Nu recunosc faptul ca eram obosita!

Astazi m-am plimbat prin „Las Ramblas” si am fost fascinata de toti acei turisti, localnici, bancheri, fani ai Barçei, artisti, cersetori, vanzatori de ziare, hoti de buzunare, impatimiti ai cluburilor de noapte, studenti, indragostiti si spectatori. Sunt convinsa ca o sa devin o „ramblista” ( persoana dependenta de plimbari pe Las Ramblas ) pentru zilele ce urmeaza sa le petrec aici.

Un vizitator obisnuit n-ar fi mers la trei cursuri la Universidad de Barcelona, dar cine-a zis ca eu-s normala? Primul curs, de Marketing International a fost cam plictisitor: am ascultat 3 prezentari de proiecte. De apreciat faptul ca prezentarile au fost in spaniola.

La Tehnici de vanzare l-am cunoscut pe proful ala super tare despre care imi tot zicea Adela si acum inteleg si motivul. As putea spune c-am fost la stand-up comedy.

Insa la Marketingul serviciilor am ramas fara cuvinte. Profa, parea ca nu se simte bine; si totusi incepuse sa predea. Insa la un moment dat si-a cerut scuze si a zis ca trebuie sa plece. Ne-a intrebat daca am auzit de rapirea celor trei. Unul dintre cei trei e fratele dansei. Liniste completa.