Primele 2 saptamani de internship au zburat de-a dreptul. Pe 28 august am postat primul articol pe pr365.ro, iar pe 1 septembrie a aparut si-al doilea, care a nascut multe polemici. ( 75 de comentarii si 939 voturi aprobate pana in acest moment ). Tot pe 1 septembrie am lansat si un proiect de natura civica, prin care sprijinim initiativa Ambasadei Britanice de sprijinire a persoanelor cu dizabilitati. ( Completeaza si tu chestionarul! In acest moment mai avem nevoie de 150 raspunsuri pentru ca initiativa sa fie luata in seama )

Aseara ne-am intalnit prima oara fata-n fata, in formula aproximativ completa. Am fost vreo 12 oameni in „La Scena”, am impartasit impresii si experiente, am pus la cale prima intalnire #offline20 si ne-am imprietenit si IRL <<in real life>>. Dupa 2 saptamani de sedinte zilnice la 9.00 dimineata si 17.00 seara, discutii interminabile pe twitter si YM, 13 documente sharuite pe google docs, am dat mana si ne-am zambit frumos. Sau poate ne-am „urat de bine”, asa cum o faceam prin intermediul emoticoanelor, din capete diferite de tara. Am facut comparatii intre avataruri si realitate.

Daca tragem linie sigur iese cu plus. Ce iese cu plus? Tot ce-am invatat noi in 2 saptamani despre PR, online, bloggeri, wordpress, twitter, oameni si prietenie. Dar hai sa nu tragem linie deocamdata. Fiindca astazi tocmai am lansat un proiect nou. Un proiect de suflet, despre care Sorin Tudor a scris:

Vă invităm la recitiri.ro, proiectul de suflet al echipei pr365. Pentru că apusul lunii poate fi într-o coajă cu abajururi mov, pentru că regulile nu sunt întotdeauna simple, pentru că cireșele pot fi si altfel. Și pentru că bomboanele pot fi amare, iar decorul nu este îndeajuns. Pentru că ne place magia și ne plac rostirile.

Asadar, va asteptam sa cititi primele articole ce ne apartin. Dar, imediat dupa aceea, trebuie sa va ganditi deja la ce articole proprii sa propuneti. Sau de-ale vecinului 🙂  Si in niciun caz nu trebuie sa uitati ca incepand cu 9 septembrie 2009, ne intalnim in fiecare miercuri la ora 16.00 la Absintherie Sixtina pentru sedinta Cenaclului Recitiri.

Sa ne Recitim, am zis!