Foarte multe evenimente din ultimele zile m-au facut sa imi aduc aminte de liceul ( !! ) meu drag din Braila.

Okay, faceam absente cand chiuleam, dar erau ale mele.

Plangeam in clasa a 5-a cand ma certa diriga, dar mi-a fost simpatica pana la final.

Ma ofticam cand luam 9 intr-o lucrare, dar m-am bucurat cand am luat 4 in lucrare la biologie.

Imi placeau orele de istorie la nebunie, dar totusi sunt praf la capitolul asta.

Imi placea sa petrec timpul in biblioteca scolii, dar de cele mai multe ori mergeam acolo cand voiam sa scap de vreo ora plictisitoare gen chimie. ( „ma pregateam” intens pentru olimpiade 😛 )

N-am „urat” niciodata un profesor asa cum mi s-a intamplat in facultate.

Am trait momente inaltatoare, gen inmanari de diplome, discutii in contradictoriu cu directorul, prezentari de scenete la ziua liceului, sincere felicitari, discursuri in numele clasei la banchetul de final, dar si momente absolut penibile [spre exemplu, atunci cand in clasa a 5-a am luat 3/4 din clasa – toti care au vrut sa chiuleasca – la un suc de ziua mea, iar a doua zi faceam cerere colectiva catre domnul director :)) ( Nu va imaginati ca am fost o chiulangita, dar, chiuleam atunci cand trebuia. 😛 )   Sau, in clasa a 6-a cand impreuna cu Diana si Luiza am umplut clasa de parfum inainte de ora de germana, in conditiile in care profa Dumitrescu era alergica – draga de ea nici macar nu s-a suparat; numai diriga a facut-o pe mama sa fie „mandra” de plodul ei la sedinta  ]

Am mers in fiecare an in ajun de Craciun cu colindul la profesori, chiar daca de cele mai multe ori am fost penibili, pentru ca in afara de Laura, nu imi amintesc sa fi cantat cineva bine :))

Profa de mate m-a crezut intotdeauna un copil mediocru, dar eu am apreciat-o la maxim. Ca sa va faceti o idee despre ce fel de om e profa mea de mate, Nistor Lidia, am inserat o imagine care reprezinta ceea ce onorabila „Ceasu’ rau, pisica neagra” ne-a scris pe tabla in clasa a 12-a,  in ultima ora de mate. RESPECT!

Asa ca, dragii mei colegi care vedeti postul, abia astept sa facem intalnirea de 5 ani. Caci intalnirea de 10 ani va fi ” LE – GEN … wait for it … here it comes … almost there … DA – RY !!!! LEGENDARY ! ”