Se dau următoarele ingrediente: o conexiune la internet (care este și nu este), zvonuri despre PR 2.0, cunoștinte despre PR de pe băncile facultății adunate, prieteni care cochetează cu vreuna dintre agențiile de PR de care-am auzit cu toții, timp liber, plăcerea de-a face ceva, 15 indivizi aflați în orașe diferite și un mentor.

Timp de 3 saptămâni se amestecă continuu, la început la foc mic (compoziția nefiind omogenă), apoi din ce în ce mai intens. Având toate ingredientele proaspete și-o rețetă de succes, rezultatul final n-are cum să fie altfel decât de aplaudat.

Așadar, stagiul 3 și-a atins și el obiectivele, alături de stagiile anterioare. Ne-am „jucat” cu toții de-a „PR-iștii” și am îndrăznit chiar să dăm sfaturi din când în când. Am arătat că posedăm suficiente cunoștinte pe anumite domenii și am învățat cât cuprinde de la ceilalți pe ramurile în care aveam nevoie.

Personal, cel mai mult la acest internship mi-a plăcut că mi-am găsit mentorul căruia îi simțeam lipsa la începutul verii. Chiar dacă perioada aleasă n-a fost cea mai potrivită pentru mine și-n ciuda tuturor rugăminților de la prieteni de-a ieși ziua în oraș, de-a face una, alta, am preferat întotdeauna să mă dedic internshipului. Fiindcă am privit totul ca pe o șansă imensă ce mi-a fost dată.

Mulțumesc frumos, colegi de internship, și mulțumesc, șefu’!

Sursă poză

PS: Articolul a fost mai întâi postat pe pr365.ro.